Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2737 / Camera Grip for iPhone 4 & 4S å så Margot Wallström!


Har beställt ett grepp till min iPhone, men tyvärr ännu inte fått greppet ännu! Ni vet internet, det tar tid! ;) Nåja, de va Conrad, säljaren alltså, om hade litet logistikproblem! Jag håller tummarna att det går bättre med leveransen nu!

De e det här med greppet om iPhonen som jag tycker e marit! Jag menar när man skall fota, inte ringa! Men nu kanske greppet blir bättre!  Jag har förresten telefonfunktionen avstängd på min iPhone! Var sak har sin tid! ;) Som sagt, det skall bli intressant och se hur det här funkar! När den kommer alltså!
Tillsvidare tittar jag på Youtube för å se hur det funkar!
https://www.youtube.com/watch?v=sYOZ-xrp0zM

Och Jan A, tack för tipset om det här greppet!

.

Vad gäller Margot Wallström och det här med Arabförbundet! E de ingen mer än jag som tror att de va litet irriterande att det va en kvinna som hade synpunkter i ett mansdominerat samhälle? :) Först en kvinna i talarstolen!  Men Ok, det skulle väl kunna fungera då hon va utrikesminister från ett annat land, men se'n skulle hon ha synpunkter också! Där går gränsen! ;) 

Å andra sidan, det här finns ju i det upplysta Sverige också! Kvinnor i media tex kan ha det svårt!

/Bengan

.

Ps. Och så e det Tårtan i morgon onsdag! Från 15.00 c:a!

Inlagt 2015-03-10 19:24 | Läst 1898 ggr. | Permalink
Och så en kvinna som kritiserade företeelser hos länder i Arabförbundet. Förstås blev det magstarkt. Säger mer om dem.

Fortfarande tveksam till ditt projekt, men, visst; lättare att uttala sig när man faktiskt varit där. Så, kör på så får vi se var det slutar. ;)

Ha det//GöranR
Svar från Benganbus 2015-03-10 20:35
Man måste pröva, annars får man inget veta! ;)
/B
Får hoppas att de sura reaktionerna på Wallströms uttalande inte ger problem och represalier mot Sverige.
Det är nog bara du, Wallström och några till som saknar fingertoppskänslan och långsiktigheten i förändringsarbete. Vi hade chansen, nu är vi inte ens där. Kanske är nästa steg att vi inte har något handelsutbyte. Och då blir vi än mindre där. Men det är väl lite som att vurma för iPhone 4, när det finns iPhone 6.
Eftersom du frågade...
Tja, det finns somliga som tydligen anser att man skall stryka regimer medhårs trots att de står för det värsta förtrycket av kvinnor i världen och som bestraffar sina meningsmotståndare med spöstraff och värre? Eller att man inte skall kunna kritisera en regim som satt i system att fördriva och diskriminera sina grannar och annektera deras mark? Vad är moralen värd om den kanske kostar lite i ekonomiska termer? Ingenting tycks en del anse. Personligen avstår jag hellre från festen än att luta mig framåt och knäpper upp byxorna, andra kanske inte ser några problem med att bli rövknullade om det kanske genererar lite extra klirr i kassan och lite mer av att visa att ni får bete er hur som helst bara vi får vara del av affärerna. Ett långsiktigt förändringsarbete kan aldrig bygga på att man sätter penningen före moralen, att skita i sakernas tillstånd eller värre att indirekt delta i dem kan aldrig förbättra något. Äntligen har vi fått en utrikesminister som vi inte behöver skämmas för!
Detta är inte en borglig vs rödgrön fråga, det är en fråga om moral och att stå upp för sina värderingar.
-affe
Fin färgbild, Bengan. Den hade nog inte funkat alls lika bra i sv/v. Så ibland kan det vara bra att inte låsa till sv/v ;)

Häftigt grepp. Jag undrar om det funkar till hipstamatic-appen. Hur mycket betalade du för det, eller du har inte fått räkningen än?

Det verkar som att du måste ladda ner en app från appstore för att få greppet att funka.



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg