Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2525 / Nödsamtal vid ett bord vad gäller prylar!

Man kan sitta och prata med sig själv ibland! :) Vet inte om man själv förstår sig själv bättre om man talar litet högt ibland? Men så här gör nog de flesta! Vi normala alltså! ;)  Ok, och vad e det man talar om då! Att det e dags för en påtår kanske! ;) Eller va f-n lade jag nyckelknippen? Eller vad mycket inspirationer, jag menar konspirationer, man hittar på internet! Konspirationer som även kan äventyra folkhälsan! "De e CIA som släpper ut de vita strimmorna man ser efter flygplanen!"   
Men sån't här har såklart funnits tidigare innan CIA, men då spreds det ofta bara till en by eller två, å bara på marknivå!  ;)

Men nu finns allt på internet, å internet kräver kunskap! Inte bara datorkunskap!

Ok, till saken då, självsamtal vid ett bord! Skrev jag nödsamtal i rubriken..?? Jag menar Nördsamtal såklart! Fast litet nöd e det nog att försöka skilja sig ifrån prylar...
I-landproblem säger nog nå'n vad gäller prylar!
Helt rätt säger jag om det problemet!

Men jag sitter i alla fall och kollar i en plastlåda jag köpte på Clas Ohlson en gång, en plastlåda som jag har litet småprylar i numera!

Jag har sagt till min fru att jag skall försöka rensa bort litet onödigt på kameraauktionen som kommer, och kollar nu om det verkligen finns nå't onödigt att rensa bort...

/Bengan

Inlagt 2015-02-24 12:07 | Läst 4143 ggr. | Permalink
Onödiga fotoprylar????

Sånt FINNS inte!
En Sonnar f1,5/50 för Contax är väl det onödigaste du har. Ta med på söndag! =)
Det ska bli intressant att se hur du lyckas sälja det du lyckas skilja dig ifrån! Du får tänka på Snusmumriken (från Mumintrollen). Han kände inte ägandets glädje och kunde därför utan smärta skilja sig från vad som helst.(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg