Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2517 / Övertydlighet e dagens lösen! Annars e man fel ute liksom! :)

Trappan 3

Läste Affes blogg nyss, och det gav funderingar! Och tänkte vidare på de filmer jag sett nyligen, bla på Svt, och tänkte på en del annat i dagens mediabrus,  marknadsföring osv! Övertydlighet e nog det som gäller! Både i böcker, filmer, bilder, tidningsreportage och i det mesta som man vill skall uppmärksammas av kunder/konsumenter! Konstigare än så e det såklart inte! Pang på rödbetan! Å stort också! Och tydligt och skarpt såklart!

Så vad e det för fel med de då!?

Jag tror det e bra att fundera på den här "ljudnivån" i alla fall.....
Att man hela tiden sitter i det här övertydliga och ljudliga och jättestora alltså! ;)

Jag tror faktiskt att man kan skada "hörseln och synen" om man bara "ser och hör" så'nt här stort och övertydligt hela tiden...

Då kanske man har svårt att märka små saker, som kanske inte e lika tydliga, som ändå kan vara viktiga! Tex i en relation, eller en detalj i en fotografisk bild! :)

/Bengan

"a room with a view"

a room with a view 

Inlagt 2015-02-17 13:59 | Läst 2601 ggr. | Permalink
Tja, i stället för fönster? Annars håller jag med dig, det är för mycket medialt buller och bång. Men man kan ju välja var man lägger sin uppmärksamhet. Den är för värdefull att förslösas på oväsen. Just nu läser jag t ex en bok som heter "Speak. A short history of languages." Den är faktiskt skriven av en svensk, Tore Janson. Och den vänder sig inte till språkexperter utan till vanligt folk (finns det vanligt folk?). Den är inte alls svår, men underhållande och jätteintressant. Och skadar varken syn eller hörsel.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg