Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2501 / Vissa dagar surfar jag runt och kollar på bilder! Men det går inte fort måste jag erkänna! :)

 

#1680666 

Å andra sidan, varför måste allt gå så fort? Jag hinner fundera både på bilderna och mellan bilderna när det inte går så fort! Och allt det här långsamma beror på min något äldre dator, och det är jag medveten om, men som sagt, varför så bråttom? :)

Vad gäller att vara på facebook tex, där e jag ganska sällan av ovan nämnda förklarliga skäl! "Vad mycket saker du missar" kanske nå'n tänker! Det beror på vad man menar med att missa, vill jag påstå! ;) :)

Men man kan, om man så vill, se saker som en fördel i stället! En fördel att "missa" saker alltså! Man får tid för annat i stället! (Kommer att tänka på filmen "Sliding doors", men det tar vi en annan gång! Måste försöka hålla kursen i bloggen!)

En av fördelarna med att det e så segt för mig att komma in på fejan, de e att man kan göra andra saker under tiden fejan håller på att laddas upp i min dator! Då hinner jag tex att sätta på en kopp kaffe! Eller kolla på nå't annat inne i huset! För jag ser ända utifrån köket när Facebook-sidan e fullt uppladdad! :)

Nu funkar Fotosidan mycket bättre, där måste jag ha kaffet klart innan jag går in på sidan! Tror det handlar om konstruktionen av sidan! Vill nog påstå att Fotosidan jobbar smartare! (Vet inte om det e medvetet eller omedvetet smart!)

Och Svt funkar utmärkt i min dator, jag tittar på det mesta, aktuella sändningar och Svt Play! Inga som helst problem! Inga stopp i sändningarna heller! Läser ofta nyheter på Svt också!

Tidningar på webben som tex DN, SvD, Aftonbladet och Expressen, tar det tid att komma åt! Tyvärr för tidningarna! :) Å DN tjatar hela tiden om att dom finns på internet, men då e det säkrare och går både fortare och bättre och är trevligare att läsa DN på papper! Tex så ligger reklamen stilla hela tiden i papperstidningen!  :)

De e väl det här som är det nya i samhället, att spännvidden ökar mellan människor, men den som håller koll på spännvidden, den har en fördel! Tex, att den som har ett kafé som bara tar kort, eller som ett kafé som bara tar pengar, det låter väl inte så smart! Och e man riktigt smart på sitt kafé, förutom att ta både kort och pengar, så kan man ge vissa kunder krita också! Det kallar jag spännvidd! :)

Ok, vart vill jag komma med det här då? Jo, jag tror att det e viktigt att hänga med "över hela spannet"!Och inte stirra sig blind inne i den egna bubblan! En bubbla som man tror befinner sig mitt i världen! Och är världen!

Då kan världen bli både trång och liten! 
Och det är nog då man riskerar att missa något! :)

/Bengan

 

Inlagt 2015-02-02 09:24 | Läst 1821 ggr. | Permalink
Nu vill jag inte uppmuntra facebook sa mycket men mobilvarienten avsidan skriver jag in ibland m.facebook.com

Jag hade nog dragit mig ur om det inte var fr den daer analoga fotografer-gruppen.

Du faer foer oevrigt ursekta hur jag stavar. Min mobil har inte dom daer svenska tecknen ;)



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg