Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2481 / Analogt e nog en annan typ av fotografi!

 

Vi va två i köket i kväll som fixade middagen från Linas matkasse! Det e kul och går fortare då om man e två! Och mitt i matlagningröran så tog jag flera bilder med Fuji X100, och tänkte lägga upp några av de här bilderna i bloggen senare! De va mycket grönsaker och fina färger i bilderna så det kunde bli fint, och så tänkte jag också berätta om receptet! Men när vi ätit klart och jag sätter mig vid datorn så kommer tankarna, va f-n håller jag på med!!

Nu kommer ingen ytterligare beskrivning på mina funderingar om det här, utan jag öppnade upp PS 7.0 och fixade till en bild från en negativremsa som jag framkallade i går! En analog bild alltså! Fixandet i PS tog väl en tjugo minuter! Å det här kändes bättre på något konstigt sätt!

 


Nog om detta! Å här e bilden! Mats Adsten på Tårtan!
Leica M2 med 1,5/5cm på full öppning och Tri-X!
Mycket, mycket otidsenligt alltså! ;)

God kväll!
/Bengan

 

Inlagt 2015-01-17 21:07 | Läst 2324 ggr. | Permalink
Jag tror bestämt att så otidsenliga kameror får saker och ting att flyta ihop lite, så att det blir lite avrundningsfel. ;) Bilden är väl inte alls från Tårtan, utan från Mix Burger vid Hornstull?
Svar från Benganbus 2015-01-17 22:18
Å vad gör man inte för att få en kommentarer i bloggen! ;)
Tack för korrekturläsningen Martin! :)
/B
Är det en taliban eller en Hornstulls-hipster?! ;)
Fin bild.
-affe
Åtminstone en annan typ av teknik, har provat o lägga minneskortet i kylskåpet, men blev bara otålig, det var ju så lätt att framkalla! LO



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg