Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2479 / Att vara ensam i sina egna tankar, kan kännas bra ibland!


Jag har fjällvandrat en del, även vandrat ensam, och då tycker nog nå'n att så skall man inte göra! Jag har även åkt skridsko ensam på okända isar, cyklat sena kvällar genom bostadsområden som man knappt vill gå igenom på dagen, nu e det här inte så farligt som det låter, och sådana här saker går ofta bra med litet sunt förnuft, vad sunt förnuft nu är! ;)

Vad gäller fjällvandringar, så har man bara litet fjällvett, vad det nu är, så kan det vara skönt att få vara ensam ett tag, även på fjället! ;)

Jag har även åkt skidor ensam på fjället i -30 i januari, fast det va inte så skönt efter ett tag, och hade det hänt nå't, så hade det varit ännu oskönare! Så nu vet jag det! Kalla det erfarenhet! Tror det här är en del av livet, att pröva saker! I verkligheten alltså! För först då vet man!
En karta e bara en ungefärlig bild av en tänkt verklighet! 

I går kväll så va jag ensam i regnet och blåsten! Ok inte helt ensam, för Roffe va såklart med! :) Roffe behövde gå ut en vända innan sänggåendet! Men vi va ganska ensamma, dels pga vädret, och så va det även nyhetstid på Tv! Det regnade och blåste i Gnesta, men med bra kläder, och med broddar på skorna, så gick det utmärkt att gå runt på blankisen i över en timme! När vindbyarna kom så kollade jag upp var jag stod i förhållande till nå't större träd, för jag såg avbrutna grenar på marken här och var! Roffe hade också regnkläder såklart! Och han har inbyggda broddar, men han halkade ändå då och då, för det va halt!

Och det e faktiskt ganska skönt att få gå i egna tankar ibland, för då kan man tänka hela tankar ända ut! :) 

 



Idag fortsätter jag med att fota med Leica M A (Leica M Analog) och en Jupiter-3 eller Sonnar! Basic liksom! Utan exponeringsmätare! Å vad skall det här vara bra för, undrar säkert någon ungdomlig framstegstekniker! ;) Det blir som att gå i fjällen utan karta och kompass, också det litet basic, men ofta spännande och intressant och att upptäcka att det går att göra så!  ;)

Nu er'e snart dags för Roffe och mig att upptäcka en ny dag! Roffe e bra på det här dagsupptäckandet, så det e bara för mig att hänga på och lära!

/Bengan

Snart, sa jag bara Roffe.....

 

 

 

Inlagt 2015-01-16 08:43 | Läst 1646 ggr. | Permalink
Vad mysig han ser ut, Roffe!



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg