Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2473 / Vårterminen på Tårtan mjukstartar nu på onsdag 15.00!

 

 


Hade tänkt skjuta på Tårtandet en vecka till, men då flera elever har hört av sig med frågan, "varför startar inte vårterminen på Tårtan," så då e det väl bara å starta upp terminen! :)

Alltså, nu på onsdag den 14:e januari från ungefär 15.00 och fram till 18.00 (Tårtan stänger 18.00) Man behöver inte passa någon exakt tid mellan 15.00 och 18.00! Bra va! :)

Och som vanligt finns det ett otal ämnen att välja! Man kan tex visa böcker, visa bilder, kameror, hundar, (hundar e också välkomna på Tårtan) Och man kan prata politik, läsa poesi, diskutera sina sjukdomar, berätta om resor, även kommade resor, ge framkallningstips, både analogt och digitalt!
Å så kan man fika på Tårtan också!

Så väl mött nu på onsdag!
Gata Horns 32!

/Bengan

 

Inlagt 2015-01-12 20:42 | Läst 1574 ggr. | Permalink
Nöje till på onsdag - Jag är avundsjuk på mötena där. Jag har inte hittat något liknande här. Fotoklub kunde vara ett alternativ, men det är den opretentiösa och avslappnad form som jag gillar. Har varit medlem i foto- och filmklubbar och orcher inte mer.
Jag måste se om jag kan hitta på något när våren kommer och man är lite mer utomhus. Och kanske träffa några likasinnade.
Hälsningar från Erik / DK
PS: Hälsa några av deltagarna från mig. Några av dem känner mig kanske.
Jag läser alla blogginlägg från mötena.
Fin bild, Bengan. En av alla dina klassiker :)



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg