Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2442 / Min Turingmaskin har gått långsamt några dagar!

 

 

De e inte den här bilden som e beställd!

Vad gäller Turingmaskinen, så får jag se hur det går att skicka en stor fil till ett labb litet senare i dag! Och PTS jobbar igen på att säkra ett ännu säkrare internet vad jag fattar! Annars inte så mycket nytt att rapportera! Jovisst ja, årskalendrarna jag gjort e slut, jag har bara några kvar som e förbeställda! Kul och trevligt!

Har nyss bläddrat igenom DN och SN, och paniken verkar sprida sig i de politiska partierna i Sverige! Eller så e det bara en Potemkinkuliss för oss biotittare!
Men anar att strategiska grupper inom respektiva partier jobbar för högtryck med val och väljaranalyser och planer och diskussioner och mera diskussioner! Och utefter det startar man utspel som vi undrar över, men som man planerar skall ge resultat nu, direkt eller senare!

Vad gäller vädret, så har SMHI lärt sig att larma ordentligt, så nu när den "perfekta stormen" e på intågande över Västkusten så gäller det att larma ordentligt, så man inte får smäll på fingrarna efteråt! För att smiska SMHI säljer lösnummer! Få anar hur svårt det är att förutspå väder, och alla har inte läst på sin Lorenz ännu, utan det kan vara abborrar i kvällstidningar som gäller fram till midsommar! ;)
Men man vill ändå vara med och smiska SMHI!

Sotade i alla fall ur pelletspannan igår OCH tog in ved till vedspisen! Ifall! :)

I dag skall Roffe på hundpensionat! Hundar mår bra av att träffa hundar så dom får hunda sig en litet längre tid, och inte bli avbrutna hela tiden av ett "sluta nu" eller "kom nu"! Å då får Matte och Husse vara litet lediga också och gå och längta! Och höra tassandet av en osynlig hund i huset! Det är bra att längta litet, allt skall inte vara färdigt, fixat och klart! Anticurling liksom!

Tänkte för övrigt köpa några rullar Tri-X i veckan, men efter en koll i kameraskåpet,
så behövs det inte! :) 
De om det i världen!

Nu e det slut!
/Bengan

Ps. Ni som har hund eller funderar att skaffa hund, här är intressant lyssning!
Det är inga bilder till det här, utan bilder får ni bygga själva inombords under tiden ni lyssnar!
http://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=4739

Ps 2. Roffe har mjuka kinder, jag brukar kolla det mot min kind då och då! Men man får se upp, han har en blixtsnabb tunga! :)

 

 

 

Inlagt 2014-12-12 07:48 | Läst 2434 ggr. | Permalink
Roffe har en himla pigg blick. Han ser ut att vara något på spåret!
Svartvita bilden: Snygg bild av Hötorgscitys fem trumpetstötar! Precis som det kändes då det kändes som bäst! Forever young trodde man då. I Handelsbankens lokaler fanns underverket datamaskin. Den hade stora rullband bakom glasdörrar. Hypermodern rörpost förde papper mellan avdelningarna.


Men i förgrunden: pålkran som förde ett jädra liv. Jag jobbade några kvarter bort. Fönsterrutorna skallrade dagen lång. Och i längden: Nu börjar miljön bli så där hopplöst halvgammal. De farligaste åren i en byggnads liv. Då den väl blivit gammal får den i bästa fall antikvärde.



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg