Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2437 / I morgon e det arbetsdag! Så e planerna i alla fall! ;)

 

 

Man kan inte vänta för länge med att ta itu med saker, för då samlas det på hög! Och man glömmer bort vad som finns i högen, om den har legat länge, trots små noteringar! Å andra sidan, överraskningar e trevliga! Men nu drar det ihop sig i alla fall! Tänkte starta i morgon! Om det inte kommer nå't annat viktigare i vägen! Men planen e i alla fall att starta men några stycken! Två åt gången!

Dosan rymmer två rullar alltså! Se'n får vi se hur många omgångar det blir! Framkallningsdosan rymmer två rullar, för den som inte förstår vad jag skall göra i morgon! De e filframkallning jag talar om, film som ligger i kylskåpet just nu!

Annars inte så mycket att orda om idag, några promenader och en stund på cykeln som står på rullar i källaren!

 

"Ut igen? Vi va ju ute nyss, å förresten så regnar det!" 

Å så måste man ha mat förståss! Vi prenumererar på Linas veckomatkasse! De e en vegetarisk matkasse! Jag har haft synpunkter på den här kassen tidigare, då jag e inte så van att läsa recept! Jag kör mera på känn! Men när vi e två i köket, som idag, då funkar det utmärkt och är kul! Chefskocken läser och styr, jag skalar, sköljer och grovhackar, och så har vi trevligt under tiden! I dag va det en Tuff rätt! (Det står så i receptet)  Å då vet i alla fall jag, att vara ensam då, de e tufft! Och den tuffa rätten heter: "Grekiska ugnsgrönsaker med fetaostmarinerade bönor!" Tjugo ingredienser sammanlagt! Men det va förbaskat gott!

Å ute så regnar det!

Godnatt!
/Bengan

 

Inlagt 2014-12-07 23:07 | Läst 1741 ggr. | Permalink
Tung är analogtografens möda! :-)
Svar från Benganbus 2014-12-08 06:56
När man prövat på det digitala så blir man bortskämd! ;)
/B
Grönsaker i mängd framkallar sunda vätskor och är helt analogt med fotografens behov. Även om det ibland kan ta lite länge tid... ;)



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg