Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2513 / Byggarbetsplats, Fotomässan!

 


Är åter efter att ha "provhängt" mina bilder på Fotomässan i Älvsjö! Först så hämtade jag ut "legitimationen", sedan skulle jag hitta till utställningsväggen! Och då det va en byggarbetsplats, så stämde inte kartan det minsta!

 

Men efter ett tags letande så hittade jag där vi skulle vara! Vi har 2,5 meter långt och 2,5 meter högt var, och då det går i bokstavsordning, så skulle jag hänga från vänster på väggen! Nu hade jag fler bilder med mig än jag fick plats med, men det va meningen också, för att kunna prova olika bilder på olika ställen!

 

Men platsen e nog ändå bra, här e en mittgång och till vänster är det en scen med sittplatser! Å bilderna jag kommer att visa, de e inga nyheter för några av er här på Fotosidan, men jag får hoppas att det inte bara kommer folk från Fotosidan till Fotomässan! ;)

 

Gick runt och kollade......! Jag sätter opp mina bilder med kartnålar, i stort sett alla andra har det snyggt ramat på olika sätt, och färgbilder! Men det får bära eller brista! Jag har i alla fall tre färgbilder med just nu, om jag inte tar bort någon! :)

Skall tillbaka på fredag fm tidigt, för att flytta om litet och byta ut nå'n bild och nåla fast dom ordentligt! :) Och skall även jag försöka sälja några bilder!

 

Har gjort några kopior på Målaren och Helgumannen bla! Hoppas nå'n e intresserad! Mässpris! :)

Å så har jag provat å gjort en bildkalender, med tolv svartvita 1960-talsbilder!
Å e dom svårsålda, så får det bli julklappar i släkten! :)

Nu e det dag för bingen!
Roffe sover redan!
Godnatt!
/Bengan

 

Inlagt 2014-11-20 00:01 | Läst 1846 ggr. | Permalink
Fint, bengan!
Jag hade satt upp dom likadant jag med :) snyggt ju
Hoppas en eller ett tjug investerare hittar dit och vill ta hem en bildskatt eller tre :)
Ser bra ut men får kolla lite närmare på fredag;)

/Stephan(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg