Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2510 / Enkät inför Fotomässan i Älvsjö!

 


Jag blir nyfiken! Nu kanske det här inte e det rätta stället att fråga på, då viss information går via många andra media/kanaler/annonser, men tror ändå att svaren kan ge en viss ledtråd, så jag försöker! Alltså, det gäller er som skall gå på Fotomässan! Hur informerar ni er inför mässan?

Jag är nyfiken på hur mycket Mässans egen hemsida spelar roll! 

1. Kollar ni på Fotomässans hemsida vad som finns att göra på mässan?
Tider för tex föreläsningar osv? Var de olika aktiviteterna finns?
 

2. Eller går ni bara till mässan nå'n av dagarna!
För ni hittar det ni behöver hitta när ni kommer dit! 

Skriv gärna litet kort!
Tack på förhand!

/Bengan

 

Inlagt 2014-11-18 11:20 | Läst 2262 ggr. | Permalink
I år ska jag inte gå, då laser jag inget om mässan. När jag gått så har jag läst programmet för att se om jag skall välja en dag framför en annan. Programmet har jag läst på hemsidan. Jag har googlat mig till hemsidan eller följt länken från fotosidan.
Jag tänker nog bara titta på utställningarna. De pågår hela tiden, ju. Sen tar jag nog en repa för att se om det finns något analogrelaterat. Förra året fanns det inget! Men jag blir gärna överraskad =) Man kan väl få hoppas på Brunos Bildverkstad eller Photax lite grand.
I år tänker jag gå, det brukar annars inte passa med mitt arbete, och det blir då enligt principen ovan: "Eller går ni bara till mässan nå'n av dagarna? För ni hittar det ni behöver när ni e där?"
Mvh!
Nä inget jag måste se eller höra. Struntar i spektaklet i år med och gör något roligare som att fotografera eller att baka lussebulllar.
Läser på hemsidan men glömmer. Åker bara dit med en vän. Tittar på bilder (vad det finns många duktiga fotografer kommer jag nog att tycka), diskuterar, lyssnar och känner på. Således till synes slumpartat. Och säkert en fika. Men nej, jag hittar till de ställen jag vill till och får se det jag funderat över de senaste månaderna.
Hej,
Skall försöka hitta dina bilder på fredagen. Skall leta reda på Ing-Maries bilder också. Hör kanske på några föredrag. Tar en skorpa hos fotosidan monter. Kollar lite bilder och klämmer kanske på någon kamera. Allt baserat på slumpen.
Klapp till Roffe
Bob
I samband med att jag köper biljett brukar jag kolla läget via hemsidan. Tycker att utställningarna är sevärda och sedan blir det att klämma på en och annan nyhet.

/Stephan
Ska bara drälla runt,kanske syns.mvh ronny
2014-11-18 15:59   Peter Höglund
Går alltid på fredagen så tidigt som möjligt för att undvika alltför mycket trängsel.
Har kikat på hemsidan, men som någon annan skrev glömmer jag också snabbt. Har laddat ned fotomässans APP, klickat på allt intressant som hamnat i min kalender och som kommer upp som påminnare:) Men har jag hittat någon trevlig person att prata med fastnar jag nog där.... Tänker klämma på lite kameror också(bl a Fuji)....
/Carina
Jag tar det som det kommer. Ska leta reda på mina bilder, det är den enda punkt jag har på dagordningen
Marianne
2014-11-19 12:53   Ullis
Kollar programmet först och anpassar besöket efter det (om det är möjligt).(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg