Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2481 / Man måste väl förnya sig litet, eller....?


Jag har tittat på min profilbild här på Fotosidan i evigheter känns det som, så man kanske skall byta sin profilbild? Och ha en nyare kamera i handen i bilden? Förnya sig liksom! Å hänga med! De e viktigt att hänga med! Annars kan man kanske anses vara litet ...ja ni vet!
 
Det gäller inte bara utseende, eller frisyr, utan även saker man har omkring sig, prylar på ren svenska! Man bör också visa vad man gör, eller jobbar med, eller vad man gör på fritiden!! Just det, fritiden e viktig! Numera kan man ju marknadsföra allt mycket bättre också! På tex Fejan eller i en blogg! ;) Då får man en identitet!  Jag reser mycket, se här, alltså finns jag! Men även med andra saker kan man hänga med med, tex med sitt nya kök eller sin nya mobiltelefon eller sin gamla kamera! Om det är rätt gammal kamera alltså! ;)

Och den som klagar på det här sättet att leva, informativt liksom, eller den som inte gillar att man förnyar sig, tjaa, Jante liksom, eller den svenska avundsjukan!

Ok, men nu skall jag ta det lugnt med omvärldsanalysen, de va ju bara ett ev byte av en profilbild här på Fotosidan som det handlade om från början! De borde inte vara så stor grej att yra om så här mycket och så länge på en skala?

Helt rätt, de e ingen stor grej på en skala, därför byter jag inte profilbild! :)

 

Och laddade nyss min Leica M2 med en rulle Tri-X, ingen stor grej det heller, även om det är aningen krångligt!  ;)

Bengan The Zombie! :)


Ps. Å det här e andra bloggen för idag! Ursäkta mej!
Har jag inget annat för mig än att blogga?
Jodå, men det e skönt med en bloggpaus mellan uteliv, handling, städning och en del annat! ;)

 

Inlagt 2014-10-24 13:13 | Läst 1976 ggr. | Permalink
Gillar din inställning! Om man själv trivs med sin tillvaro, sitt utseende eller vad som helst, finns ingen anledning att ändra sig. Om man inte trivs, ja, då handlar det nog egentligen ändå inte om varken prylar eller andra yttre attribut. Självklart nonsens?
Eva
De räcker med att tänka...(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg