Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2438 / Vinnare och förlorare i valet!

 

 

Restaurangen i Slussengallerian

Så här skrev jag i förra bloggen:
"Å litet valvaka blir det i kväll såklart! Och kan nog misstänka att det går bra för ett visst parti, jag säger inte vilket, men ni fattar säkert vad jag menar! Annars får ni vänta tills i kväll, då fattar ni bättre!"

Nu fattar ni nog bättre vad jag menade! Å andra sidan, de va nog ingen högoddsare att gissa det! Skall bli intressant att läsa analyserna i morgon, för nu räcker valvakandet i alla fall för mig i kväll!
Godnatt!

/Bengan

Ps. Jag har hittat mer intressant vad gäller fokusskiftet på Zeiss Sonnar C 1,5/50 mm. Det här shiftet finns på en del andra objektiv, men inte så tydligt som på nya Sonnar 1,5/50 mm vad jag förstår!

 

Inlagt 2014-09-14 22:49 | Läst 1343 ggr. | Permalink
Tyvärr! tror jag inte det är så underligt att partiet i fråga fått så många röster. De har tagit upp för Sverige viktiga frågor, låt vara ur ett fullständigt åt helveteperspektiv, men lika fullt frågor som uppenbarligen betyder mycket för människor. Det är samtidigt frågor som alla andra partier nogsamt undvikit att diskutera, över huvud taget. Och istället för att ta debatten (för det har jag inte sett någon än) så har man lagt kriget på att försöka diskreditera och förlöjliga som om frågorna vore oviktiga. Så partiet är spelade i händerna av de andra partierna.
Oerhört beklagligt att folk faktiskt röstar så här, men också att fascistoida, rasitiska och nazistiska åsikter fått så mycket oemotsagt utrymme.
Svar från Benganbus 2014-09-15 09:21
Att sopa saker under mattan, det är ingen bra lösning!
Man bör nog ta sig en funderare hos partierna, och försöka öppna upp för en dialog även mellan valen om känsliga ämnen! Om man vill förklara sig och sin ståndpunkt!

Många har tankar om det här, både bra och dåliga kan man nog tycka, men känner att säger man något så stämplas man direkt som rasist, och då blir det ofta stopp på dialogen, och bara prat i kompisgänget när ingen hör, och man går andra vägar!
/B
SD har haft det väldigt lätt. Det kommer alltid finnas en viss % av en befolkning som inte orkar ta reda på fakta och istället PROTEST-rösta. Sålänge man utesluter Jimpa från alla debatter och kallar honom rastist så kommer dessa proteströstare fortsätta rösta som dom vill. Bara för dom KAN!

Nu blir det spännande att se hur Löfven löser situationen, för den behöver lösas.



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg