Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2436 / Alliansen har redan vunnit!

 

Roulette 5.

 

Om man tittar på hur Sverige förändrats under de här åtta åren, med de förändringar som Alliansen gjort på olika områden, så inser man nog hur svårt det kommer att bli att försöka återställa det här, och det är så jag menar med att  Alliansen redan har vunnit!

Mao, Alliansen har förändrat Sverige i grunden! Och många av de här förändringarna är svåra att backa tillbaka, eller hur man nu tänker göra i en ev ny regering!  Att försöka köpa tillbaka utförsålda skolor eller sjukhus eller liknande som tidigare ingått i samhället, eller bygga upp ett försvar igen, utan Natomedlemskap, det skulle kosta för mycket, både tid och pengar, så vi får nog leva med den här modellen framöver!

Det är så jag menar med att Alliansen har vunnit!
Så Alliansen e nog ganska nöjda även efter en valförlust!
Man har i stort nått sitt mål!

Ha en fin lördagskväll!
I morgon skall i alla fall jag gå och rösta i ett förändrat Sverige!

/Bengan

 

Ps. Det här med blankrösta, eller inte rösta, de kanske handlar om nå't annat också? De e kanske för dom som inte känner igen politiken? Inte hittar några ideologier längre?
Utan tycker att det blivit som  "politiska varuhus", som plötsligt bjuder ut färdigförpackade lockvaror till billigaste priset speciellt veckorna inför ett val då man måste ragga kunder till varuhuset!? 

 

 

 

 

Inlagt 2014-09-13 20:34 | Läst 1579 ggr. | Permalink
Tyvärr så har du rätt, men vad göra mer än att rösta efter förstånd, lite kan det väl hjälpa! LO
Ur mitt perspektiv är det nog Göran Perssons "stålbad" som startade den här förändringen av Sverige. Åtminstone dömde det mig till sju års oavlönat tvångsarbete med att driva dagis i egen regi, vid sidan av det normala heltidsarbetet. Inget snack om att staten eller kommunen skulle garantera någon välfärd där inte.



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg