Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2429 / Pumpen i vattentornet i Gnesta har pajat! Och så Tårtan på onsdag!

 

 

* Bloggen uppdaterad!

 

 

De här e gamla vattentornet, å det e tomt numera!

Anade nå't lurt tidigare! Tur att man e hemma! Lågt vattentryck i kranen och då misstänker jag alltid nå't! Så jag fyllde upp några större kastruller, och kollade i källaren och såg att vi hade sex flaskor mineralvatten hemma!

Men, hur spola i toaletten då? Ju man åker ned till sjön och hämtar vatten i några hinkar, och för mera dricksvatten finns det en källa i skogen c:a 10 minuters bilväg! Kommunen kommer att köra fram tankbilar vad jag sett på Kommunhemsidan.

* * Nu måste jag nog klaga litet vad gäller informationen på Gnesta kommuns Hemsida! Ursäkta!
En så'n här akut information, bör nog tidsuppdateras och platsuppdateras bättre!

"I Gnesta finns nu vattentankar med färskt dricksvatten utställt vid följande platser: Nivågången, Frejaskolan, Dansutskolan samt vid Vårdcentralen." 
Jag som har gjort lumpen ;) saknar tid och plats, vid tex Frejaskolan!

Från Kl. 16.00 borde det stå! Och var! För Frejaskolan e stor med flera vägar runt omkring! När min fru körde runt skolan för andra gången så hittade hon vattentanken! Hon hade sett tanken tidigare, på håll inne på skolgården, men fattade inte att det va vattentanken, för det håller på att byggas runt skolan och det står flera andra metallkontainer på marken!  Och den naturligaste platsen för tanken va nog på framsidan av skola, där finns det plats!

Det här med information e svårt, men viktigt!  Jag har jobbat mycket med information tidigare, och ibland va det akut, och för att inte röra till det ytterligare, så gällde det att ge rätt och exakt information och ständigt uppdaterad! För annars fick man ännu mer att göra!

Å med dagens informationsapparater, där man kan göra nästan allt, så borde det här inte vara nå't problem! Å nu tror jag, med risk att bli hudflängd, att har man även gjort lumpen, och kanske i en befälsställning, så kan man ofta det här med information litet bättre! De va viktigt att informera snabbt och rätt, så man inte lurade folk till fel plats!  ;)  :)

Vad gäller toalettspolningen, så har jag ställt en stor tunna under stupröret! För det regnar just nu! Tack för det!

Ok, de va det akuta!

Nu på onsdag så e det Tårtan!
Från c:a 15.00 fram till 18.00.

Väl mött!
/Bengan

Ps. Hoppas nå'n med en Sony 7R kommer till tårtan med en Leicaadapter!
Så jag kan pröva några gluggar! Tex en Jupiter-12 och en Sonnar 1,5/5 cm! :)

 

Inlagt 2014-09-08 16:22 | Läst 1673 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg