Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2421 / Dagens hängning av tavlor och så Skåneledens uppmaning till medföljelse! ;)

 

Dans med tavlor!

 

 

Här e Olle!

I dag hängde vi upp tavlor i fd. bryggeriet i Gnesta inför Gnesta konstrunda och samlingsutställningen! Det är en del pyssel med att hänga upp c:a 35 olika konstverk, men efter fyra timmar så va vi klara. Nu återstår bara litet städning i lokalen.


Annars så har jag suttit och titta en del på Skåneleden! Vi kommer att vandra en bit på leden om några veckor! Vissa delar av vandringsleden går nära havet, och man kan få en fin utsikt! Vi kommer att göra dagsturer, och sova på ett pensionat! Men delar av sträckan mellan Ystad och Verkeåns mynning står högst på turplaneringen!

http://www.skaneleden.se/leden/sl-4-osterlenleden/

/Bengan


Ps. Jag får ett meddelande då jag tittar på webb-platsen Skåneleden!
"Det var länge sedan din webbläsare för första gången såg dagens ljus. Sedan dess har utvecklingen tagit enorma kliv. Därför vill vi varmt rekommendera att du testar en ny, modern webbläsare. Du kommer garanterat få en mycket trevligare tillvaro på nätet, inte minst här på vår webbplats"

Lösningen för mig blir inte att byta webbläsare, utan att hitta en annan webbplats för mitt tittande på Skåneleden! :) Det e för litet motstånd här i världen! Och för mycket ordning i leden! Och för många medlöpare till det kapitalistiska prylsamhället! ;) :) Å det förklarar man sig ofta med, "Man måste ju hänga med i utvecklingen när storföretagen säger så!"  ;) :)

 

Inlagt 2014-08-31 19:05 | Läst 4291 ggr. | Permalink
Fina bilder, förstås. Och trevligt att bli hängd, eller hur?

Men, gillar framförallt sista stycket i texten. Framkallade ett stort leende - tack för det!

Fint att vandra i Skåne. Ha det bra.//GöranR
Skåne e fint å jag gillar hösten därnere.(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg