Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2415 / Fotosidans utveckling under åren!

 

 

 

Den som varit med några år, märker det såklart, och man kan se det på olika sätt, alltefter sin egen utgångspunkt! Man kan nog förenklat ändå säga att fotosidan var mera en bildsida från början, även med en del fotografiska diskussioner! Men visst fanns det reklam, prylar, existensiella funderingar och en del pingpongande även då, men det va som sagt, nog mera renodlat om fotografi!

E're inte det nu då, frågar kanske nå'n!
Kanske ändå litet mindre renodlat, för det e nog väldigt mycket som innefattar begreppet fotografi numera på Fotosidan, och litet till! ;)

E det någon nackdel då?
Allt beror på den utgångspunkt man har!
Eller vad man vill göra med sin fotografi!
För den ev utvecklingen måste man ta tag i själv, om man nu vill det!
Och kanske hitta egna vägar! Även på Fotosidan!

Om man nu inte vill det då? Man kanske sitter nöjd med det som är!
För det är ändå trevligt på Fotosidan!
Det går nog bra det med!

/Bengan

 

Inlagt 2014-08-26 11:11 | Läst 2234 ggr. | Permalink
Vi har inte tagit bort något, bara lagt på mer nyheter, utställningar, bloggar, grupper mm. Nu kommer det även böcker om fotografi från Fotosidan under namnet "Fotosidan Akademi". Första boken kom i dagarna.
Fotosidan är fortfarande mycket fotografi, bilder och fotografiska diskussioner. Det är väl snarare bloggarna då som spretar. Jag har funderat en del över det, inte minst i relation min egen blogg; är det tankarna, berättelsen eller bilderna som bär? Och många bloggar, inte minst min egen, skulle med fördel kunna ha en annan plattform, kanske. Men, samtidigt är Fotosidan ett bra forum för att visa sina bilder, och ibland samtidigt berätta en historia. Och Fotosidan är en trevlig mötesplats, en bra "community" att publicera sig på.
Helt överens Göran. Det sociala är i fokus här på bloggen och berättelserna bär allt.
Kommentarerna till bilderna i grupperne är ofta koncentrerade på observationer av det fotograferade motivet (bilar, blommor, fåglar, etc.). Det är också bra.
Rak och mer djupgående analytisk kritik och kommentarer är få och långt mellan - det är jo också det svåra :-)
Med fotohälsningar från Erik/DK



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg