Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2397 / Jag har en hemlig last, jag kollar på YouTube då och då! :)

 

 

 

Tullgarn


Och jag hittar en massa kul grejer på YouTube, tex om fotografi, om HCB, och om Leica, om Straight Photography, och så musik, tex opera, tango och så Jerry Lee Lewis! :)

Och tittade nyss på X-Factor från Ukraina.
Nu är det här X-factorprogrammet gammalt, med dagens mått mätt, men jag tycker ändå det är värt att se, ni som inte sett det förut! Det handlar om en sångare som heter Aida Nikolaychuk! Aida har en säregen röst, så säregen så juryn blir misstänksam att man lagt in en effekt på rösten...
(Sätt på den engelska texten på YouTube så förstår ni bättre vad det handlar om)

http://www.youtube.com/watch?v=hmvB0Tdmx18

Visst e YouTube spännande!
/Bengan

 

Inlagt 2014-08-09 21:49 | Läst 1729 ggr. | Permalink
Visst, brukar titta ibland. Finns ju t.e.x. timslånga program om Jimi Hendrix - bara det är ju rätt bra. Verkar finnas allting där. Nuförtiden är det inte bara korta videosnuttar, dom måste skaffat sig en enorm arsenal av hårddiskar eller vad det nu är dom använder för att lagra grejorna på. Gammalt material finns oxå kvar.
/T
Ett annat exempel, fast den här tjejen har nog tagit några sånglektioner.

Lite skrikig kanske, men vem fan gör "Nattens drottning" utan att skrika?

I myternas värld görs det gällande att Mozart skulle skrivit det här till en f.d. älskarinna som han var sur på. Hon fick inte noterna i förväg att titta på, meningen var väl att hon skulle göra bort sig. Det gjorde hon inte och jag tror inte myten är sann.

Det är efter cirka 1:45 minuter det börjar bli riktigt svårt även för en utbildad sopran. Den uppmärksamme kanske oxå ser att hon är väldigt snabb på att byta örhängen (mitt i arian).

http://www.youtube.com/watch?v=lJJW0dE5GF0&feature=related

/T



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg