Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2384 / I morgon Gnesta-Planket!

 

Spelare

Jag tycker jag har hyffsat koll på leget, i alla fall vad gäller Gnesta-Planket! Var ett varv till nere vid Färghuset och godsmagasinet i dag, satte upp fler skyltar/anslag och märkte upp utställningsplatser med nummer! Jag har även skrivit instruktioner för det Öppna Gnesta-Planket, samt plockat fram några skyltar!

Nu skall jag försöka hitta några egna bilder i sista minuten för att sätta upp i morgon! Och så skall  jag försöka sälja några "vykort" också! Mao några 1960-talsbilder i storlek 13 x 18 för en tjuga styck! Fina kort att ha på väggen i en liten IKEA-ram! ;)

Så i morgon blir det många spännande bilder att titta på i Gnesta, och kanske även ett kameraköp på loppisen, och även köp av några rullar film (bara den mobila fotobutiken från Stockholm dyker upp) och även träffa andra fotografer för att knyta kontakter, men även äta en glass eller tre! 

Så väl mött i Gnesta i morgon!

/Bengan

 

 

Inlagt 2014-07-25 18:54 | Läst 4253 ggr. | Permalink
Lycka till Bengan och resten av er. Kör hårt!

mvh Tommy
2014-07-25 20:55   John Arthur Ekebert
I tisdags skrev dagstidningen ETC-Dagen om GnestaPlanket i samband med en intervju journalisten gjorde med mej. Artikeln är snart delad femtio gånger på Facebook. Så spridningen här och där gör nog morgondagen till en minst lika stor Foto-Gnestafest som de tidigare!
http://www.etc.se/kultur-noje/bilder-fran-ett-liv-som-hemlos
Ja o Lise kommer med niotåget!(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg