Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2347 / Prinsess och kungabilder, inte min grej liksom, men ibland kan det ändå bli intressant!

 

 

De här vanliga kungabilderna ni vet, uppställningar, rosiga kinder, svenska flaggan och i färg, hur upphetsande e dom bilderna på en skala! ;) Nu e det inget fel på den typen av bilder, smaken e olika bara, men det finns fotografer som jag tycker gör det hela litet intressantare! Och i svartvitt!

Sitter och tittar igenom några årgångar av Årets bild, och nu e jag i 2011, och hittar spännande bilder! Kungliga bilder i svartvitt som sagt! Spännande fotat, men ändå med respekt!

 

Nu e det här inte så konstigt, det handlar om fotografen såklart! ;)

/Bengan


Ps. Kanske ett bröllopsfototips! Nu behöver ju inte alla bilder vara svartvita,
de e inte så jag menar! :)

 

Inlagt 2014-06-09 13:19 | Läst 2663 ggr. | Permalink
Håller med, med svartvitt blir det lite intressantare. Nu tror jag att det brukar ingår en hel del svartvitt i de där `helpaketen´ för 10-20000 och mer.

/Stephan
Kungliga bilder blir klart intressantare i svartvitt. Som ett tidsdokument. Mer seriöst på nåt sätt.
Nu måste jag tyvärr vara en sån där tråkmåns som påpekar att det inte finns någon citaträtt för bilder (tyvärr), så bilderna i inlägget strider mot upphovsrätten.

Texten håller jag med om fullständigt :)
Svar från Benganbus 2014-06-09 17:31
Det e helt Ok!
Vi har alla våra uppdrag här i livet! ;)
/B
Anders F. Eriksson 2014-06-09 18:38
När det gäller bloggarna har jag inget uppdrag att moderera - jag bara påpekar vad som gäller enligt URL just nu. Om du låter bilderna vara kvar så är det förstås din sak, men du bryter mot både lagstiftning och Fotosidans regler. Tyvärr tycker jag man ser sånt här allt för ofta i både forum och bloggar, och oavsett vad man tycker om lagstiftningen borde medlemmar på en sida som handlar om foto värna om upphovsrätten (eller åtminstone följa gällande lagar).

Det är trist att det förhåller sig så just vad gäller citaträtt för bilder tycker jag, men som det är nu är det bättre att länka till bilder (vilket förstås förutsätter att de finns publicerade någonstans dit det går att länka).



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg