Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2338 / Tiden går fort när man har kul! Så nu är det redan kväll! :)


Vi va i skogen idag, och se'n blev det kväll! Nästan i alla fall! Vi hann i alla fall med att gå en bra bit på Marviksleden nära Skottvång, och få både sol och regn på oss och även ta en rast, och se'n hem för litet plock på tomten! Och så middag och litet läsning, och nu e det kväll!

Läste, eller rättare sagt, tittade på bilder i två böcker jag fått, bla. "Årets bild 2014". Det va många bilder i de här böckerna, många bra bilder, men för många bilder att sitta och titta på i ett sträck, för efter ett tag börjar i alla fall jag att skumma igenom bilderna!

Kommer att tänka på alla bilder jag ser, eller försöker att se, dagligdags, men jag känner att jag skummar nog här också! Eller låter bli att öppna vissa "bilderböcker", tyvärr kanske man skall säga, för jag missar säker några bra bilder! Det e kanske synd att det skall gå att göra bilder så lätt som det gör idag? De fotografer, som kanske har intressanta bilder, förvinner nog i den stora bildmängden!

Men man kanske kan förstå det här, alla vill ju visa upp sina bilder!

 

Foto Beatrice Lundborg, DN

Hittade i alla fall några bilder i en av böckerna som jag gillar! Men missade säkert andra bilder som jag också skulle ha gillat!
Men så er'e just nu!
De e bara å gilla leget!

/Bengan

 

Inlagt 2014-05-31 21:12 | Läst 3928 ggr. | Permalink
Du har ju tidigare skrivit att du sällan läser andras bloggar, och då är det kanske inte så konstigt om du missar en eller annan bild som kanske skulle kunna vara sevärd? Själv publicerar du mest köksbordsbilder av kameror, tidningar eller böcker, så jag vet inte riktigt hur du menar med att det skulle vara för lätt att lägga upp bilder ...
Svar från Benganbus   2014-05-31 21:39
Det finns en värld även utanför Fotosidan Anders! ;)
En jättestor bildvärld! Och även en massa bloggar!
Å det här e inget personligt skrivet mot dig och din blogg heller!
/B

Ps. Å vad gäller det det du skriver om kameror och tidningar och annat oläsligt ;)
så skulle i alla fall jag begränsa min läsning i just den bloggen! ;)
Men varför delar du inte med dig av ditt kunnande i så fall, och kommenterar bloggarna här på FS i stället för att hela tiden gå tillbaks till fotoböcker och andra källor? Du har erfarenheten och bildseendet, och jag är övertygad om att många med mig skulle uppskatta dina kommentarer.(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg