Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2276 / Nå't lurt e det nog, kanske en diagnos vore förklarande...? ;) * UPPDATERAD!

  

Just nu har jag framkallat en film i en femtio år gammal framkallningsdosa (Kinderman) en film tagen med en femtio år gammal kamera, och har nyss undrat över varför inte Microsoft kan forsätta och hålla mitt operativsystem XP igång några år till så jag kan köra mitt PS 7.0 i lugn och ro och fortsätta att leta bilder via ett antal ostrukturerade mappar i en arbetsdator från 2003 som jag köpte ut när jag gick i pension 2005.

Men har i alla fall fått en ny mobiltelefon av en elev på Ellens!  Tack Leif!
Trots att min gamla mobil från 2003, fortfarande fungerar utmärkt!

 

 

Och just nu sitter jag och tittar på några gamla objektiv från 1950 0ch 1951, ryska dessutom, men med Zeiss inutui :) objektiv som jag även använder på kameran, kameran som såklart e analog! Visst e det mycke nu?  ;)

Och "nya" telemarksskidor hittade jag på återvinningen i höstas! Och cyklarna vi snart skall cykla på, e tjugofem år gamla minst! Och med Campagnolo runt om!
Man gjorde faktiskt bättre grejer förr, inte så mycket japansk!  

Å visst skulle man kunna bli mobbad för färre grejer än det här? ;) 

Å andra sidan, e man nöjd med det här, så vad e egentligen problemet!
Så vi skippar diagnosen! :)

Som sagt, film e hängande i källaren via en mycket gammal framkallningsdosa och mycket gammal kamera! :)

Men har ändå till och från funderat på det där med diagnos!
Förändringsobenägen och nöjd, kan det vara nå't? :) Å ursäkta Anders Erik Borg!

Ha nu en fortsatt fin kväll!
De va egentligen meningen med den här bloggen att önska er en fin kväll, men det blev litet mer skrivet konstigt nog! :)
/Bengan

Ps. Skall försöka titta på US Masters senare, hoppas min snålinternetuppkoppling klarar det utan några längre avbrott!  * UPPDATERINGEN!  Kunde se Masters utan problem fram till 24.00, sedan började bilden att hacka och även min vakenhet, så då va det dags att gå i bingen! :)

 

 

Inlagt 2014-04-10 20:58 | Läst 1809 ggr. | Permalink
Ja, lite dålig stil av Microsoft. Minns att jag innan XP körde Win 98 väldigt länge. Så länge att vissa internetsidor, t ex FS uppträdde väldigt konstigt i min webbläsare. Det är ju så, att de som gör hemsidorna inte tar hänsyn till hur långt bak som helst när de programmerar sina sidor. Vissa funktioner funkade inte alls på FS med Win 98, minns jag. Och så kommer det förr eller senare att bli med XP också. Därför kan det vara lika bra att skaffa ett nyare OS, iaf på den dator som man har uppkopplad på internet. Lycka till, Bengan!
Leica å Campagnolo... fina grejor. Tidlösa.
På så sätt är de moderna hela tiden. Precis hela tiden.
/H



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg