Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2234 / De e mycket om Ukraina och Kiev just nu... Och i morgon är det Tårtan!

 

Bofills Båge

Och vad gäller situationen i Ukraina och Kiev så är det här sannolikt mycket mer komplicerat än vad vi får oss till livs i nyheterna tyvärr! Men det e alltid så, man måste själv försöka läsa på saker innan det händer, så man se'n kan hålla koll på vad som sägs av politiker och senare i nyheterna! 

Och vad gäller anspråken på Kiev-riket, så undrar jag om inte vi va där först!? ;)

http://sv.wikipedia.org/wiki/Helge_av_Kiev

http://sv.wikipedia.org/wiki/Skandinavien_och_det_ryska_rikets_bildande

 

Och som sagt, Tårtan i morgon!

/Bengan

 

Inlagt 2014-03-04 12:05 | Läst 2156 ggr. | Permalink
Jag tror att saken kan reduceras ner till en mycket enkel omständighet:
EU försöker knapra sig utåt hela tiden, men nu har man fått stopp av en motståndare som man inte flyttar omkring hur som helst.
Vi har nog en av de mest vinklade nyhetsrapporteringarna i Europa. Svensk press utnämner blixtsnabbt "the good guy" och "the bad guy" så att folk genast skall veta vad dom skall tycka - för att därmed kunna förhålla sig politiskt korrekt.
Det inflöt ett riktigt lågvattenmärke i Rapport i går kväll. Fältreportern på Krim Elin någonting, tittade troskyldigt in i kameran och förklarade att orsaken till att folket på Krim tar emot de ryska soldaterna med blommor och stora leenden, är propaganda från Moskva. Man vet inte om man skall skratta eller gråta? Jag tror att jag garvar.
Inte mycket till krig i Ukraina och Krim! Några skott i luften och inga skadade. Jämfört med det har vi jättekrig i Malmö och Göteborg.....
Anders F. Eriksson 2014-03-04 19:52
Jag hoppas du skämtar ...



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg