Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2206 / Så kom den där förkylningen till slut! ;)

 

Tror det va över ett år sedan sist jag va förkyld, så det e dumt å klaga, och då får man tid för annat när man blir aningen sängliggandes, tex att läsa!  Mina sk. kompisar kommer såklart med goda råd när jag blir förkyld, "Du äter för litet kött Bengan! De e därför!"  Ok, jag skall fundera på saken, brukar jag säga!

Vad gäller läsningen så klurar jag på Warp Drive just nu! Ni vet va? Det skulle kanske gå att köra i Warp Drive med ett rymdskepp om man kan göra det neutralt energiladdat när man ökar farten!?
Och balansera laddningen under färden, för vår vanliga positiva energi i tex våra nuvarande rymdskepp, där blir skeppet bara mer och mer energirikt ju mer farten ökas tills massan/energin blir oändligt stor vid ljusfarten! Å man kunde man dessutom också bygga skeppet av Tachyoner, tyvärr ännu ej upptäckta, som har negativ energi, för Tachyoner minskar sin energi när de accelereras!
Å själva accelerationen rymdskeppet får i Warp Drive det skulle utföras av gravitationen, men en negativ gravitation!  
E ni me?

Å vad gäller förkylningar, så verkar ett ämne i vitlök, Ajoene, störa bakteriers interna kommunikation, så att de vita blodkropparna lättare upptäcker och kan angripa bakterierna! Så jag äter extra vitlök i maten just nu!

Å så läser jag om olika grupper inom Islam, Sunniter och Shiiter! Och hur dom tolkar Koranen olika. Så man vet varför olika saker händer i Världen!

Annars inte nytt!

/Bengan

 

Inlagt 2014-02-08 14:48 | Läst 1890 ggr. | Permalink
Kan ju ibland inträda lätt hallucinatoriska lägen när febern sätter in... :-D
Min sjuksköterska till son har rekommenderat C-vitamin och mycket vatten när man känner att det är på G. Det har gått bra i flera veckor nu...
Apropå tolkning av religiösa skrifter så tycks det drabba alla religioner. Och alla tolkningar anser att de har rätt. Det är lurigt det där. Trots att jag håller mig till Luthers tolkning känner jag mig aldrig säker på att det är rätt...
Bra ibland att vara förkyld, så att man får läst lite böcker. Annars har man inte tålamod för sånt, då ska man ut och fotografera så fort det blir tid över ;) Det där med vitlök och förkylning, tror jag är en myt. Förkylning är ju en virussjukdom, inte en bakteriesjukdom. Men visst, tycker man det är gott så varför inte ;) Jag tror det viktiga är att man tar det lite lugnt medan man är förkyld, äter och sover bra, och vilar upp sig. Det gjorde jag inte senast jag var förkyld förra vintern, det resulterade i en hosta som höll i sig fram till sommaren :( Krya på dig!
Svar från Benganbus 2014-02-09 16:30
De här e nya grejer om vitlök Johan, inte tidigare folktro! ;)
Du kan läsa om det i senaste numret av Forskning & Framsteg!
Å man skall ta det lugnt som sagt under en förkylning,
men det kan vara lättare å säga för mig som inte jobbar!
/Bengan



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg