Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2201 / Nu smakar det bra med en öl och en semla! ;)

 

Nåja, nu e det inte riktigt hela sanningen, men efter att ha varit ute med Roffe och snöpulsat på ett gärde igen, Roffe ville dit, och sedan handlat i två butiker, så smakar en kopp kaffe med en semla mycket bra vid hemkomsten!

 

Vad gäller ölen, så har årets skörd av den här ölen dykt upp i butikerna! Och då jag köpt på mig några stycken ;) så kan jag visa en litet lagom otydlig bild på ölen! Finessen med en så'n här öl är att den går att lagra, och den blir bättre av det! Jag har två av förra årets öl kvar! :)

Och det var intressant att läsa om Umeå, europeisk kulturhuvudstad 2014! Och mitt i texten om Umeå kommer, "När tillfälliga kulturyttringar svischat förbi, bra eller dåliga, med en eller ögonblickets energi som leder vidare, så finns Sune Jonsson-samlingen kvar"

/Bengan


Ps. Jag har en liten Henrik Tikkanen hängande på väggen, tycker Tikkanen hade en del kluriga funderingar......

Inlagt 2014-02-03 12:09 | Läst 2485 ggr. | Permalink
fin citering där om ume, min hemstad :)
såg hela evenemanget på svt play i helgen. intressant jovisst! men jag visste inte att ume var en sameby?? kändes som det var deras show enbart och synd att staden inte känner att den kan stå på egna meriter utan måste låna in lite exotisk kultur för att piffa till det. men men... västerbottens museum står alltid kvar i gammlia och jag besöker det varje gång jag är uppe. -jag kan inte få nog av se sunes bilder hänga så fint!



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg