Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2180 / Vad gäller Rheborg på Fotografiska!

 

Det blev ju en del debatt här på Fotosidan efter artikeln om att Rheborg ställer ut på Fotografiska, å de e väl bra! Att ha olika åsikter alltså! Se'n kan det väl bli litet snedsprång i bland, - "E du själv så bra som fotograf då?"  ;) :)

Nåja, så här blir det ibland, å det e bättre med debatt än ingen debatt alls! De e i debatter som det egna tänkandet går framåt! Man får andra infallsvinklar på saker som man inte tänkt på tidigare! Tack för det! Och plötslig blev Fotosidan litet extra intressant också!  Inte alls så dumt det heller! ;) 

Och "Det blev bra fart på trädgårdsfesten då en av gästerna råkade välta bikupan!! ;)

Det blir bara en bild i bloggen idag, en stämningsbild! De blev se'n eftermiddag i går när Roffe och jag va ute på gärdet för sista gången på dagen! Blå timmen liksom!

Ha en fortsatt bra söndag!
/Bengan

 

Inlagt 2014-01-19 10:15 | Läst 2175 ggr. | Permalink
Blå timmen är fin, den också.
Kort och koncist inlägg, håller med om debatt :-)
Det är bättre att något skapar reaktion än att det går obemärkt förbi. Bra att du deltog i debatten. :)
Personligen tycker jag inte att det är så mycket till "snedsprång". Jag tycker att man kan utläsa mycket ur människors kommentarer och inlägg. Och med respekt, kan man ju begrunda, och sätta kommentaren i relation till personens egna fotografi. För det präglar såklart.
Det är lite som att lägga upp bilder för kritik. Många förväntar sig att man ska svälja kritik med hull och hår. Som en "sanning". Själv ser jag kritiken som andras ögon och tankar på t ex mina bilder. Spännande! Men jag vill samtidigt förbehålla mig rätten att gilla/se min bild så som jag tagit den. Och såklart stå för det.

Så, att tycka om t ex Rehborg är fine, men jag kikar gärna på kritikerns bilder, för att kanske förstå mer.
Den som förväntar sig att det bara är att ösa på och ser sin egen kritik som den enda "rätta", ger jag inte mycket för. För snacka går ju... ;)

Att råka välta bikupan är ju synd, för bina! Men för den som medvetet välter bikupan, ja då får väl han/hon ta med i beräkningen att bli stungen... Som man ropar, får man svar!! ;)

Det finns inget rätt eller fel. Men det finns bättre och sämre. Precis som smak är subjektivt. Svaret finns inte i bikupan, så det är nog bättre att låta den stå och surra om något annat...

Ditt inlägg, leder mig till en tanke, som kanske är en utmaning för oss alla här på FS... Ska fundra på om jag ska kasta upp bollen, välta bikupan eller utmana var och en... :)

Ha en stämningsfull söndag!! //Peter



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg