Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2179 / De här med att kritisera en kändis, de kan vara svårt! ;)

 

 

 

Har följt "debatten" här på Fotosidan om att Rheborg e på Fotografiska, och känner nog igen det hela litet sedan tidigare! ;) De e svårt att kritisera en populär person, speciellt när han e på Tv och litet av en idol!
 
Jag har även följt Rheborg på Flickr, och det är samma där, han får många "fotokompisar!" ;) Kollade förresten på Rheborgs utställning på Hornsgatan förra året och även på Fotomässan i år, så jag står nog över bilderna på Fotografiska! Och som sagt, har även sett Rheborgs bilder på Flickr!

Så vad gäller kommentarerna här på Fotosidan, vad gäller en berömd och populär person, så kan det vara det som kanske skymmer den kritiska utsikten en liten aning!?
OBS! Jag säger bara kanske! ;)

Man kan väl säga som en avslutning, de va nog en himla tur att det inte va Zlatan som skulle komma att visa bilder på Fotografiska! ;) 
Nog om detta i denna blogg!


Idag va det snöskottning, både hos grannen, som är ensam och äldre, och så fortsättning på den egna tomten! Och som vanlig när jag va klar, så kom plogtraktorn från Kommunen och lade upp en vall där jag nyss skottat! :(

Och, nu kommer nå't, jag hittade en kamera med film i skåpet i går! De e nå'n som går och laddar film i mina kameror! Jag hittade en kamera i förra vecka också med film! Funderade först på om det e Roffe, men efter en stund funderande, så kom jag på att de nog inte va han!

Ok, ha en bra dag! Och fastna nu inte i nå't oväsentligt! ;)
För den tid som går, de e den som kallas livet! :)
/Bengan

 

Inlagt 2014-01-18 12:39 | Läst 2516 ggr. | Permalink
Jag antar att Fotografiska är en verksamhet som förväntas gå med vinst? I så fall är det en självklarhet att ställa ut Rheborg och en våt dröm att få ställa ut Zlatans bilder.
Hej,
Jag trodde Roffe tog en del bilder.
Han må ha en klapp
Bob
Allt snack om Rheborg har fått mig att kolla lite på Flickr;) Tycker många av herr Rheborgs bilder är ganska underhållande, har en humoristisk ådra och de gillar jag nog bäst. Däremot är jag ganska förvånad över att han inte sållar hårdare utan även lägger upp lite `svagare´ saker. I ärlighetens namn kan jag tycka att det även gäller etablerade fotografers utställningar. Måste vara ett helvete att vara kändis och lyckas som fotograf men till skillnad mot prinsen tror jag en trägen Rheborg kan lyckas med tiden;)

/Stephan



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg