Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2177 / Ett fotoprojekt som nu e inne på det tredje året! Å idag fredag!!

 

 

De flesta som fotar har säkert ett litet projekt Pg! Man fotografera nå't man är intresserad av! Och återkommer till det eller till platsen! De kan vara landskap på en viss plats, eller gatufoto på en viss plats och även reportage eller porträttfoto av människor!

De brukar bli bättre bilder när man lär känna platsen eller människorna man fotar, fotandet kan bli mer avspänt, man upptäcker flera saker! Jag är nu inne på tredje året på ett av mina projekt, och börjar få ihop en del bilder!

 

Jag "startade" ju det här projektet för femtio år sedan, när jag va tjugotre år! (Flera av er har läst om det här tidigare) Jag fotade på ett ställe på 1960-talet, där jag även tränade, och har börjat fota där igen för några år sedan, på Kocksgatan 24 alltså! Och då lokalen i stort är oförändrad så va det litet säreget för mig när jag återkom efter femtio år! Det är en klassisk träningslokal, bla så har författaren Slas har tränat här, och några andra författare tränar här numera!

För övrigt så har planeringen för Gnesta Planket startat! Talade med plankägarna i går och med kommunen, så jag vet att utställningsmöjligheterna är Ok i år igen! Så nu börjar resten! De e också ett fotoprojekt, för femte året i rad!

Håller på med några andra fotoprojekt, men dom e hemliga än så länge! :)

Å idag e det fredag, skönt, för då blir snart hela familjen litet bättre samlad under några dagar! Roffe gillar också när hela flocken e samlad! :)

/Bengan

 

Inlagt 2014-01-17 07:34 | Läst 1440 ggr. | Permalink
Fina boxarbilder, Bengan!
Svar från Benganbus 2014-01-17 22:12
Tack för det Johan!
/B



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg