Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2171 / Sena fredagsfunderingar brukar inte bli de bästa! ;) Men en färsk bild e med i alla fall!

 

 

Men sitter och läser på Svt och ser att några partier, i alla fall MP, kräver att Trafikverketschefs chef avgår efter den senste tågurspårningen.

 

 Jag kan väl tycka litet annat än MP alltså, den här chefen har ett uppdrag, och har en budget, som har försöker att hålla! Och rapporterar till sin chef, som borde ha ett ännu större ansvar! Så tycker jag alltså!

 

De e väl som det mesta, tex Carema, som nog de flesta glömt, där va man på Caremapersonalen bla, men vem hade beställt den här tjänsten? Och varför upptäckte inte beställaren av tjänsten att den inte sköttes bra? Varför e det ofta tidningar och media som tar fram det som finns i garderoberna?

 

Så att kräva att Trafikverkets chef avgår, skärpning MP!
Väx upp, som ungdomarna säger! ;) Eller de e väl som att skjuta på pianisten!
Eller vi får de politiker vi förtjänar, så kanske det e, tänkte inte på det....

Nog med fredagsköksbordsfunderingar för ikväll! :)

 

Här kommer en bild från i kväll, ni som gillar snabba och aktuella digitalbildsredovisningar!


Ha en fortsatt fin helg!
Å ta nu inte för många bilder!
Många bilder blir sällan bra!
/Bengan

Ps. Å så kan väl vän av ordning, för sådana finns det alltid ;) undra vad det här inlägget har med fotografi att göra! Allt har med foto att göra, i alla fall för mig!
Och vad det gäller foto i detalj, så gäller det mitt resande in till Ellens fotografiska bla annat, varje gång jag skall in dit så kollar jag ev förseningar på järnvägen, rälsbrott, lövhalka, nedrivna kontaktledningar osv, de blir litet som att planera en dagstur i fjällen, man vet nuläget, men se'n vet man inte så mycket mera!  Nå'n som kommer att tänka på Heisenberg?  ;)
Mao, en viss osäkerhet råder ständigt! Så jag tar ofta bilen till Rönninge, för då har jag en ganska kort resa med pendetåg, ju kortare tid på tåget...  ;)
Då kanväl nå'n tycka, att bo i Gnesta, varför inte flytta in till Stockholm så slipper du det här! De e ingen bra lösning att alla skall flytta in till Stockholm! Då finns det bättre lösningar, men dom vill jag inte gå in på det här! :) ;)
Men visst va det fina tågbilder här i bloggen!

 

Inlagt 2014-01-11 22:46 | Läst 1801 ggr. | Permalink
De där rykande loken borde nog SJ anlita då och då för trevnadens skull och för att de inte är så teknikkänsliga. Robusta konstruktioner, helt enkelt. Och så är det spännande att se om man ser nåt genom röken =)
Apropå chefer så har alla en chef men den översta pinnen är det aldrig någon som anklagar utom om vädret inte är till belåtenhet. Det räcker oftast att någon längre ner i kedjan erkänner lite vagt och säger att "vi ska se över våra rutiner" så är allt frid och fröjd igen!
Bilder på ånglok är aldrig fel, helt klart bra för humöret. Påminner om en tid då man tog järnvägen mm. på allvar.
Finns tydligen fler än du som har ånglok i sin blogg;)

http://bengansblogg.wordpress.com/2010/10/04/lar-dig-hur-ett-anglok-fungerar-och-kors/
/Stephan



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg