Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2169 / En liten "aperitif" så där innan fredagsmyset!

 

Idag va det litet körigt, skall inte berätta, så ni inte blir skrämda av att gå i pension! Men kände i alla fall efter att ha sotat ur pelletspannan som det sista stora görandet för idag, att nu va jag värd nå't gott!

Så när jag va nere på Bibblan och lånade två filmer, Time Bandits och True Grit, så gick jag även in på Konsum och köpte något av det bästa jag vet!

Väl hemkommen kunde jag inte hålla mig, utan det blev direkt två stycken ganska stora bitar,
med tillbehör pålagt, och ätandes stående i köket!

 

Nu känns allt bra, och jag har mycket kvar i paketet! :) 
Nu kan vintern komma!

Ha en fin helg!
/Bengan

 

Inlagt 2014-01-10 14:52 | Läst 1990 ggr. | Permalink
Jag får sån där pensinärsstress bara jag tänker på pensionen o läser din blogg. Fast å andra sidan har jag tur, för när det är dags för mig att gå i pension så lär det vara 75 som gäller, så jag skjuter upp pensio-stressen.
Som framgår av etiketten på din bild, är Vika Bröd uppköpt, varför brödet inte längre produceras i ursprunglig lokal och ugn. Finsmakarna hävdar att brödet inte smakar som tidigare. En insamling pågår nu i hopp om att kunna återuppta produktionen i originalugnen.
Vika Bröd är bra, brukar köpa det på lokala Willy's som har hygglig sortering av hårdbröd. Skulle det vara slut väljer jag Dala Järna.
/Stephan
På min arbetsplats pensionerar man sig för att fortsätta som konsult, jag har på kontoret två medarbetare som är över 75 år. Ålder är relativ och man är så gammal som man känner sig, då spelar siffran mindre roll.
Vika-bröd har varit mitt frukostknäcke i många år, tyvärr gick det ursprungliga bagerit i konkurs 2013, bakningen av brödet har flyttats från Stora Skedvi till Leksand, brödet bakas numer i elektriska ugnar, det är en stor skillnad.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg