Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2143 / Med facit i hand så borde Tv ha kommit tidigare! Å så sista Tårtan för terminen i morgon!

 


Jag har alltid tyckt att människor som inte har Tv, eller rättare sagt inte tittar på Tv verkar underliga, eller tom litet skumma! Ursäkta! Å nu kan man nog lägga till nå't ännu allvarligare, gruppen som varken tittar på Tv eller e på Facebook! Där misstänker jag nå't mycket allvarligt! Och börjar man se ännu närmare på det här, och ser att det inte finns nå'n Iphone heller, då mina vänner, Red Alert! Hallå NSA och FRA och Säpo och Google och Microsoft och Adobe!!

Och lösningen då? För det e bra att komma med lösningar! Å inte bara sitta å klaga!

Men först en historisk återkoppling så ni fattar allvaret!
Om Gavrilo Princip sett mer på Tv, och varit mer ute på Fejan och haft en Iphone och kanske en läsplatta, då hade han haft annat att göra, och historien hade sannolikt tagit en annan bana!
Så min slutsats de e att man bör kolla så att folk tittar på Tv, är med på Fejan och har en Iphone! Och gärna har några läsplattor! Då borde allt vara lugnare här i världen!

Under folkhemmets uppbyggnad så gjorde man hembesök för att ge folk tips och råd för att leva renligare så att säga! Undrar om det inte e dags att starta upp det här igen! Hembesök av mediakontrollanter! "Lev renligare tillsammans för säkerhets skull!"
Ok, nog med förslag!

I morgon e det Ellens Fotografiska på Tårtan! Sista fikat för den här terminen! Vi startar vid c:a 15.00 på Gata Horns och vid 17-tiden så går vi klassvis till Puben Glada Stinsen vid Södra Station, ingång Rosenlundsgatan, för att ta en pilsner! Så väl mött på Tårtan i morgon!

/Bengan The Zombie

 

Inlagt 2013-12-17 20:55 | Läst 1925 ggr. | Permalink
Du är fasligt intresserad av TV och om det är konst eller kultur osv, det tål givetvis att diskuteras. Personligen har jag svårt att vara utan program som Vetenskapens värld, Agenda, Korrespondenterna Uppdrag granskning Dokument inifrån, Dokument utifrån + en del väldigt välgjorda naturprogram, ofta från BBC. Sen går det ju andra program ibland som ju kan vara kul, som Alla är fotografer, dokumäntär om Inta Rukka nyligen osv. Men det är klart sitter man framför dumburken o tittar på gamla amerikanska serier på TV3 osv + alla fåniga lekprogram så är det väl inte så uppbyggligt.
Men folk är ju olika,men har man förmågan att sovra så är det väl inget fel, sen visas det ju en del bra filmer också, o det är ju bilder, o det är ju fotografer intresserade av väl! Mvh, LO
Svar från Benganbus 2013-12-17 22:21
Vetenskapens värld e jag också litet svag för, men då tar jag det via Play, och tittar ibland på Cobra,
och så på programmet med den här Gnesta-professorn såklart....
Och kanske nå't annat..
Men det här stannar oss emellan!! :)
/B
Ekonomiska incitament brukar fungera. En statlig, omvänd TV-licens där man får betalt per timme mediakonsumtion kanske kan vara nåt? ;-) /Niklas
Svar från Benganbus 2013-12-17 22:22
De där va intressant!
Och konstruktivt tänkande!
Gillas! :)
B)
Om Princip hade tittat på TV hade t ex den lille österrikaren inte fått en massa griller i huvudet. Det hade besparat många en massa lidande, även 20-30 år senare.
Contax S hade fått ett bättre utgångsläge, men vi hade å andra sidan inte sett några kameror från Arsenalverken.



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg