Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2139 / Vad gör man på söndagen när det duggregnar och den enda Tv:en e en Iphone? Å så Tårtan!

 

"Hallå, måste jag bära bollen själv hela tiden?" 

Vi gjorde en chansning och frågade Roffe vad vi skulle göra! Vi e ju tre i familjen, så Roffe måste också få vara med och bestämma! Alltså, jag framförde frågan så här, "De duggregnar ute, e bara fyra plusgrader mao ett väldigt tråkigt och blött väder och så blir det snart mörkt, så vad vill du göra i dag Roffe?"  Tänkte nog att han kunde tänka sig att ligga kvar i soffvärmen....  :)
"Skulle kunna tänka mig en tur på Sörmlandsleden", svarar hunden! Ursäkta jag säger hunden, men det här förslaget kändes inte mänskligt liksom! Ut i duggregnet i kylan och vandra! Just i dag! :(

Nå'n halvtimme senare satt vi i bilen och åkte till Skottvångs Grufva, och ställde bilen på parkeringen och skulle gå en runda som skulle avslutas via gamla banvallen tillbaka till Skottvång! Så paraply upp, och se'n iväg! Men efter ett tag så känns det faktiskt ganska bra, så jag säger vid tillfälle, "Bra förslag det här Roffe!" Roffe nickade och sa, "de finns inget dåligt väder, bara dålig päls!"
Han e klok den där lilla hunden!

Och så hade vi med oss thermos med nybryggt kaffe, Zoegas Mollbergs, och hembakta saffransbullar, sittunderlag, så vi hittade snart en fin plats under en gran för bullfesten! Granar e det som gäller vid regn! Regndropparna rinner ut på grenarna, så längs ner vid granfoten e det ofta helt torrt!

 

Å så blev Roffe och jag fotade!

Se'n när man kommer hem, så känns det som om man gjort nå't bra av dagen! Och mår faktiskt bra!
"Tack för ett bra turförslag", sa jag till Roffe!
"Väl bekomme" svarade han!

/Bengan

Ps. Just det, höll på att glömma! Nu på onsdag e det sista Ellens fotografiska på Tårtan för den här terminen! Vi startar med att fika på Tårtan omkring 15.00, se'n vid 17-tiden går vi i samlad klass  ;) till puben Glada Stinsen, Rosenlundsgatan 23, ligger vid ingång Pendeltåg Stockholm Södra!  Den som vill kan ju såklart gå direkt till Glada Stinsen! 

 

 

Inlagt 2013-12-15 18:00 | Läst 1688 ggr. | Permalink
Hej,
Roffe har den rätta känslan för natur. Tur ni följer honom.
Hälsa Roffe
Ha det bra
Bob
Sörmlandsleden är en gömd pärla! Gör gärna mer reklam för den!
/Ylva



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg