Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2106 / Lite tungt er'e! I mörkret alltså! Och idag försov jag mig! :)

 


Alltså, jag försov mig, vaknade 07.30! :) Så går det när man e ensam hemma för en natt! Nåja, Roffe e ju hemma så helt ensam e jag ju inte, men Roffe e en sjusovare, eller niosovare kanske man skall säga, så nå'n hjälp med att vakna, de får jag inte av honom!

Och ute va det mörkt...
Nu dryga timmen senare e det litet ljusare, men ändå, jag tycker de här e en påfrestande tid, i alla fall innan snön kommer!

Men nu e jag uppe, och hjälpligt vaken, och har inte läst om katastrofer i tidningarna än! ;) Som jag sagt tidigare så väntar jag med att läsa om katastroferna till litet senare, man skall vakna litet lugnt!

Kom att tänka på en roman, i alla fall titeln på en roman, när jag sitter i halvmörkret och läser morgontidningarna, "Darkness at Noon" som är en roman av Arthur Koestler. Tror den heter, "Natt klockan tolv på dagen" på svenska.

Men nu börjar planeringen för att besöka Fotomässan! När man har hund, de e nästan som å ha småbarn ibland  ;) så måste det planeras! Roffe skall vara ensam några timmar innan nästa förälder kommer, å då måste han ha mat, å en lång promenad innan jag sticker iväg! Så de får bli en skogspromenad!

/Bengan

 

Inlagt 2013-11-22 08:33 | Läst 2187 ggr. | Permalink
Det var en härlig bild på din Roffe!
Låt Roffe följa med på Fotomässan, vetja! ;-)
Håll dig inomhus, Bengan. Stäng fönster och ventilationer. Det brinner tydligen i en industri i Gnesta, sade de på radion. Du har väl inte radio eller Text-TV? ;)

http://www.svt.se/svttext/web/pages/599.html(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg