Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2105 / Jag är en hejare på grönsaksbiffar!

 

Nå'n dag i veckan kan jag få ha köket för mig själv å då passar jag på! En av mina specialare e grönsaksbiffar som sagt! Nu kan jag inte delge er hela receptet, ni vet EU-regler och en del andra patent, men så mycket kan jag berätta att det ingår potatis, morötter, ägg, purjolök, olivolja, kryddor och så en del annat!

 

 

Så här såg arbetsplatsen ut tidigare i kväll! En viktig ingrediens e den flaska som står till vänster i bildkanten! Namnet är, Christmas Eve At a New York City Hotel Room.  Bra saker har långa namn! :)
Men den ingrediensen skall man ha i glaset som syns framför flaskan! Och dricka! 

 

 

Här är sedan sittningen! Jag hittade en flaska rödtjut i källaren, visserligen utgången vad jag förstår, en Brunello från 1985, men den gick att dricka trots att flaskan va litet dammig också!   Å sista skvätten i såna här utgångna viner brukar jag hälla litet socker i och värma framåt kvällskvisten! Sockret gör den litet mer bekväm att dricka! :)

 

 

Jag läste inte bara om Nobelprisen, utan hittade även en intressant artikel i DN om hur man blir rik! :) De kan vara nå't att tänka på, istället för å tippa varje vecka å hålla på med den där Jokern...

 

 

Den här är tipset som författaren till artikeln förmedlade, det kan ni skriva ut och sätta på kylskåpet! Vilket bra tips va! De kan bli många timmar extra varje år!

 

Och i morgon så e det Fotomässan! Å jag kommer att ta med en liten Thermos med kaffe!  Bullarna eller en macka, de köper jag hos Robban på Kaffebaren innan jag lämnar Gnesta! Tyvärr så får serveringarna på Mässan skylla sig själva!

Men påtåren, den tar jag hos Fotosidan, den espresson e bra och personalen e mycket trevlig!

/Bengan

 

 

Inlagt 2013-11-21 19:46 | Läst 2223 ggr. | Permalink
Det måste vara "en del annat" som omfattas av EU: s regler?
När min fru tittar på matprogram på TV brukar programmet att sluta med att värden säger att recepten kan ses på en webbplats :-)
Fina bilder som vanligt.
m.v.h. Erik / DK
Perfekt

Jag tror jag har lyckas men min uppgift som jag enligt ök dumpar på angiven adress

Hoppas vi ses

BÅS(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg