Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2103 / As usual, no big news! På Tårtan alltså! Å en digitalkamera från IKEA!

 

Vad gäller träffen på Tårtan i eftermiddag, inga större nyheter, utan allt va nästan som vanligt! Jag kom för sent, för jag mellanlandade hos frisören i Slussen för en avstämning av nutiden!

 

Frisören

Frisören och jag talade bla om det nya arbetarpartiet i Sverige, och hur Slussen kanske kommer att se ut i framtiden, om tidningars skribenter, typ Göran Greider, men se'n sa jag att nu måste jag gå vidare till nästa trevliga grej, fikat på Tårtan!

Och på Tårtan så va det rörigt som vanlig, folk kom och gick som dom ville! En av medlemmarna visade upp sin nyligen inhandlade diaprojektor, och klagade se'n på min dator från 2003! Och klagade även på min mobil från 2003! Och berättade hur man plankar med ett ACCESS-kort! Det hade han läst om i en tidning hur folk gör sa han!  ;)

En annan visade upp IKEA:s nya digitalkamera, som sätts ihop med en insexnyckel...tror jag..? Tyvärr så va det ingen display på kameran... 
http://www.kamerabild.se/nyheter/prylar/kn-ppa-kartongkamera-fr-n-ikea

Varför har inte Fotosidan testat kameran??

 

En annan mätte exponeringstiden för sin M Leica som låg hemma! Exponeringsmätaren låg i en Iphone! Men den stämde bra, jag kollade mot min Contax G2!

Å det va fotoböcker i rundgång! Fina bilder Krille! Å så berättade man om sina olika fotoprojekt för varandra, mycket intressant att snappa upp, man får idér här på Tårtan!

* Och efter efter sista Ellens-fikat för hösterminen, som e onsdagen den 18:e december, så går dom som vill och tar en pilsner tillsammans på Glada Stinsen, som e en Pub vid pendeltågstation Stockholms södra!

Vi va där och rekade efter att vi gått från Gert! Godkänt ställe! Och den som inte hinner till Tårtan i tid, kan ju gå direkt till Stinsen! :)

 

Och så gick några vidare till Gert för att konstatera att en Rollieflex som han hade va trasig! Å det blev några små inköp också, och några klämde på en M Leica Gert har till försäljning!

De va en del annat också, men vissa saker e svåra att förmedla så här kortfattat! Men en sammanfattning, de e att det va mycket trevligt, och mycket rörigt som vanligt på Tårtan! :)

 

Å se'n mot station Stockholms södra! Va lätt de å fota på natten med en digitalkamera! Konstigt att inte fler gör det? Fotar på kvällen alltså! Å nu när det e mörkt nästan hela dygnet också! Men man kanske inte vet att de e lätt att fota på kvällen/natten med en digitalkamera? Å så kan dom som fotar när det e litet natt och mörkt, även lägga bilderna i poolen Night Hawks här på FS!

/Bengan

 

Inlagt 2013-11-20 22:30 | Läst 2017 ggr. | Permalink(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg