Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2097 / Late afternoon Selfie, nyårsmiddag och Canon G10!

 

Så blev det en kvälls-Selfie också. Jag sitter och gör litet vykort, eller konstnärskort kanske man skall kalla det! :) Och de e litet kul faktisk, jag tog några bilder av väntsalen i Gnesta stationshus för en åtta till tio år sedan, och då utvecklingen går fort numera, från en fin väntsal till klotter och stängning och ombyggnad till Pressbyrå, så e mina bilder unika redan nu! Tur att jag tog dom! Men jag hade nog en föraning!  Inget är för evigt! (Sa inte nå'n så i Bladerunner...? Fast på engelska..)

 

Å'så e det snart nyår igen, och kommer ihåg när vi hade en kock från Göteborg för några år sedan, och det gick mycket bra trots detta! ;)  :)

 

 

Bild tagen med Canon G10.

Jag märker tydligt skillnaden på bilder jag fotat med Canon G10 mot Fujifilm X100 på höga ISO! Bilder tagna med Canon G10 grynar på höga ISO mycket fortare än bilder tagna med Fuji! Det känns som om 800 e max för Canon, medans Fuji klarar 2400 mycket bra! De här e en särgen tid det här, kameragrejerna blir fort gamla, eller kalla det utveckling!? Men det känns ändå som om Fuji X100 kommer att räcka många år framöver vad gäller bildkvalitet, bara nu elektroniken håller!

Ha en fin söndagskväll!
/Bengan

 

Inlagt 2013-11-17 21:06 | Läst 1573 ggr. | Permalink
Tiderna förändras, som Dylan sjöng.
Boxarhandskarna på väggen känns hyfsat tidlösa. Den grafiska formen för torkanordningen kanske skulle avbildas. Kan bli en bra bild, kanske.
Jag tror också att din Fuji kommer att tjäna dig väl. Digitaltekniken har mognat och jag tycker X100 verkar vara tillräckligt bra. Lite grann som löpardojorna har nått en utvecklingsnivå som inte löparen kan skylla på om det går för sakta, liksom ;)
Hej hopp!
/H



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg