Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2087 / Leica fotad utan Whiskey! (Såg Nikon Df fotad med Whiskey) Det blev ett glas Limoncello i stället!

 

Såg en reklambild där man fotat nya Nikon Df tillsammans med en del attribut! Den här motivtypen har vi som levt några år sett förut! En kamera, mynt, en klocka, en bok allt liggande litet snyggt på ett exklusivt bord.... ;) Nåja, de va snyggt fotat bilden med Nikon Df, och så är det här fotograferandet säkert nytt för några ungdomar!

 

Så här ser det ut på morgonen hos mig! :)    Jag e på resande fot liksom! :)

 

Eller ibland så här!


Så ni andra som bloggar, varför inte visa hur er morgon ser ut! Med litet läsbart, några mynt, en klocka, kanske en penna och en snygg kamera, som bara ligger där som av en slump liksom!  :)


Och nu till någonting helt annat! (Fast i Monte Pyton säger man det på engelska)
The Big Slep, eller den stora sömnen, heter en deckare av Raymond Chandler från 1939. Så med tanke på det som sa's i programmet Cobra på SvT för ett tag sedan, att det verkar som om människorna bara får ha sina Iphones, appar, datorer, Facebook, Twitter i fred så bryr man sig inte om NSA eller vad det nu heter, "För jag har inget att skämmas för, liksom!"

Tänk om man i DDR hade tänkt på det här, att ge folket prylar, å litet köptivoli, å Facebook, å Iphone, å Twitter, se'n hade allt varit lugnt, å ingen hade brytt sig om vad gubbarna ovanför höll på med!  ;) ;)

Kom osökt att tänka på att en del fångar gärna vill vara kvar i fängelset efter avtjänat straff, för i fängelset får dom god och närande mat på bestämda tider, de e varmt och skönt, man har eget rum med Tv och internet, det finns mycket kul på internet, och så får man ha egen telefon och får kläder och kan låna böcker från ett bibliotek, och träffar likasinnade på rastgården, så vad mer kan en människa begära egentligen!? De här e riktig trygghet!   ;) :)

Å i dag ville inte Roffe gå ut...
Han luktar till sig dåligt och blött och blåsigt väder! Han känner det redan innan hallen!
"Kissnödigt efter att ha sovit i tolv timmar? Inte alls!" 
Suck...

För övrigt har jag synpunkter på att dra tåg i tunnlar! Om det händer nå't, urspårning eller tom en explosion, då blir det problem!! Bättre att minska biltrafiken och dra tågen ovan jord i mesta möjliga mån! Om man nu tänker minska på biltrafiken? Dra tåg ovan jord blir mycket, mycket billigare också! Och gräver man ned tågen för djupt, som vid Citybanan, så kan det läcka in vatten också om det händer nå't explosivt!

/Bengan

Ps. Enligt SL så kan man få ha egna bilder på sitt ACCESS-kort, den här bilden skall jag ha på mitt kort! Men jag undrar vad gränsen går, för SL skall godkänna bilden! ;)

 

 

 

 

Inlagt 2013-11-12 11:53 | Läst 3033 ggr. | Permalink
Hehe, har du ingen gammal Nikon SLR du kan ställa där istället? Eller du sålde alla dina Nikon slr-prylar för nåt år sen, eller hur var det? Fin bild i bokuppslaget, är det H C-B?
Så Duncans Picassobok har fått ersätta DN… Men idén är väl kul; får se om man kommer ihåg det innan frukosten är iglufsad i morgon. Men det kanske går lika bra med nattamackan?

Och inte ens det Accesskortet lär ta en förbi Södra Station de närmaste dagarna.
En allvarlig explosion i en tunnel får mindre konsekvenser totalt sett än om den sker ovan jord. De som befinner sig i tunneln på ett eller annat sätt råkar naturligtvis mycket illa ut men de är vanligen mycket färre än de som drabbas vid en ovan jordolycka. Allt enligt erfarenheter från MSB. Det beror naturligtvis var tunneln ligger så detta gäller i städer och andra tättbefolkade områden.

/ fd säkerhetsrådgivare för transport av farligt gods.
Varför inte tvärt om för omväxling skull?? Lägg upp din digitalkamera på morgonen bland alla prylarna, och plåta med den analoga kameran... :-D
Ett par av dina fina kameror i passande miljö;) Kamerorna har jag sett tidigare men inte klockan. Lite svårt dock att se vad det är för något.

http://www.ablogtowatch.com/wp-content/uploads/2013/05/Patek-Philippe.jpg

/Stephan
Svar från Benganbus 2013-11-12 14:56
Va?? Har du fotat av min klocka på Ellens?? ;)
Visst e det en snygg och klassisk modell!?
Bara tid och datum, å inte en massa onödigt annat! :)
Jag håller med Roffe!
Jag vill inte heller gå ut i dag, men till skillnad från honom så kan jag kissa inne! ;-)
Det ösregnar nämligen, och verkar fortsätta så resten av dagen. ;-( /Benny



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg