Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2084 / Jag sitter och försöker välja bilder till en kalender, å hur lätt e de!! "Å kolla en Leica!"

 

I en Porsche

Som sagt, sitter och försöker välja bilder, i en jättehög med bilder, och det enda som händer de e att jag fastnar i andra, å helt ovidkommande bilder! Så innan jag fortsätter i bloggen, så vill jag ge ett gott råd till er bloggläsare, SAMLA INTE PÅ BILDER!

 

Fjällvandring i Schweiz

 

 

Å va gäller fjällvandring i Schweiz, så fanns det alltid en del "stigar" att välja på! Den här informationen stod nere vid det lilla bycentret! Å de här tidsangivelserna som finns på skyltarna, dom gäller då man inte stannar och fotar hela tiden, de e viktigt att ta med i beräkningen, så två timmar blir ofta fyra timmar med fotografering, å så skall man tillbaka också!

Ok, de här bilder skall jag INTE  ha med i kalendern, utan de e bara några av de många bilder som "stör" mig i mitt kalenderarbete! ;)  Minnesbilder kan man kalla det typ, "Javisst ja, de här va när vi....."

 

En M Leica

 

 

I Berlin

 

 

 

Roffe

 

Som sagt, släng bilder medans tid är! För se'n e det försent! Men nu menar jag inte att jag skall slänga de här bilderna, utan det e såklart andra bilder! ;)

/Bengan

 

 Robin Safar, Hammarby BK

 

 

 

 

Inlagt 2013-11-10 10:19 | Läst 2281 ggr. | Permalink
Hej!
Det är en trevlig sysselsättning att välja bilder till en års kalender, har just gjort färdig en, men inte så lätt alla gånger.
Ha de' bra.
Ingemar.
Gör en kalender med bilder på Roffe :-)
Sveriges vanligaste sjukdom?... att fastna i nånting helt annat! Drabbar speciellt fotografer o folk som skall flytta eller röja hemma. I din samling för dagen av udda bilder, tar Roffe definitivt priset! Alltid lika välrakad o trimmad både till utseende o blick. Med vänlig hälsning. Chrille
Snygg bild på boxaren, Bengan.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg