Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2063 / Hundar e som barn, man måste torka dom om munnen!

 

Orsaken till muntorkningen va att Roffe fick tag på en lämmel, och det blev röda fläckar under hakan. Roffe e ju en råttfångare av själ och hjärta, ligger i generna, så när vi e i fjällen så händer det saker blixtsnabbt...

 

Har nog inte berättat att Roffe opererades för några månader sedan för urinsten. Å här är det under rehabiliteringen. Jag satte upp ett solskydd år Roffe. De va bara det att solskyddet va för litet, efter några minuter så hade Roffe solen i ansiktet igen...

 

Så jag fixade ett större solskydd såklart! Men då tyckte Roffe att det skymde sikten så han flyttade sig ut i solen efter nå'n minut! Tack för det!! ;)
Vad gäller den här kragen, så va det inga problem konstigt nog, han verkade inte störas av den fast han hade den även när han sov..

 

Så kommer en annons! :) En granne undrade om jag kunde sälja de här grejerna som har tillhört hennes man. 300 kronor vill hon ha för rubbet. Kamerorna funkar, blixten e inte kollad. På Ellens i veckan så fotade Ulf med en så'n här Yashica Elektro 35, och det verkar vara en bra optik på kameran!

 

Å nu e nya pelletspannan igång i källaren. Funkar bra tycker jag, och har även en elpatron som går igång om pelletsbrännaren inte skulle funka av någon anledning. På gamla pannan, en ved och oljepanna som vi konverterat till pellets, så fanns ingen elbackup, men den funkade oklanderligt ändå.
Men, pannan va från 1986, så vi tycket att nu va det dags att byta!

 

Å hittade nyss ett äldre verktyg i källaren. Jag har ju arbetet som guldsmed en gång i världen och den här mätgrejen e därifrån.

 

En femtioöring verkar vara 1,4 mm tjock!

 

Avslutar med en bild på den unge mannen igen, här skall vi gå ut på den sista pinken men Roffe e inte speciellt intresserad...
Så jag får försöka klä på honom reflexvästen och selet, å han e helt lealös, han bara rullar runt när jag försöker få på attiraljerna, å min fru säger, "måste du hålla på å curla med honom så där!?"
Men då prasslar jag med litet godis i fickan! Då e han uppe på en gång! Lätt som en plätt liksom! :)

Ha en fortsatt fin kväll!
/Bengan

 

Inlagt 2013-10-25 21:20 | Läst 2304 ggr. | Permalink(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg