Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2119 / Förändringens vind blåser hela tiden, och allt skall se's positivt!

 

 

I morse va det bara en tidning som kom i brevlådan! DN kom inte! Men då Södermanlands Nyheter  kom, så misstänker jag nog en produktionsstörning hos DN. Vad gäller SN så har man nyligen gjort en "ansiktslyftning" för att få tidningen bättre och mer läsbar, eller hur man nu förklarade det hela!
Nå'n som hört det här förr? ;)

Varför säger dom inte att tidningen skall bli billigare att producera och få in fler annonser i stället, för annars så klarar dom sig inte?  Och sedan så flyttade man ifrån den lokala redaktionen för SN i Gnesta C till ett område mycket bakom centrum, och samma där, vi har "hittat en bättre och andamålsenligare" lokal, eller hur man nu presenterade det hela! 

Men det här är tidens lösen, om nu inte alla har uppfattat det, billigt skall allt vara, och så skall det se's positivt! Även äldreomsorg, skola, försvar, kött och resor med Ryan Air , se'n om det funkar i det långa loppet, det e en helt annan sak! Men se det bara positivt så går det nog bra! ;)

Men åter till tidningvärlden.
Visst har det sina orsaker, den pappersbaserade pressen har får konkurens av "gratistidningar" på nätet! Fast inget är gratis, fast man kanske inte riktigt fattar det. Även konkurensen på nätet kräver billigare produktion hela tiden, billigare artiklar av färre och billigare jounalister, mao färre grävande journalister, och journalisten får både vara fotograf och skrivare, de e mest ekonomiskt, då blir nyheterna ändå billigare att tillverka! Billiga nyheter, och få och ganska lika nyheter i alla "tidningar!"

Så den journalistik som tex skall bevaka våra makthavare, hur man tex förvaltar våra skattepengar, den journalistiken ligger mycket illa till! Nu får vi såklart reda på en del saker, sakerna som säljer bäst och som man hittar lättast!  Saker som ligger lätt åtkommliga på ytan liksom!  Men andra saker som kräver litet mer grävande, dom sakerna hittar man inte längre! Eller så vill man inte hitta dom, för det tar för mycket tid och pengar! Och vi verkar vara rätt nöjda med läget liksom...?

Men för att återkomma till rubriken, det här är i alla fall vår nya härliga värld!
Och vi ser det positivt! Och så har vi ju våra sociala medier!
De e som ett jättetrevligt stort samkväm hela tiden! ;)

Å förresten, man kan också sprida nyheter den vägen också!
Så varför bry sig?

Bengan The Zombie

 

Bild 5. Den 29 augusti 2006....

 

 

 

 

Inlagt 2013-09-23 08:28 | Läst 2213 ggr. | Permalink
Det som är gratis är inte värt nåt.
Svar från Benganbus 2013-09-23 17:18
Så om du snubblar och ramlar, och jag hjälper upp dig gratis, e det inte värt nå't? ;)
Eller det kanske e nya tider nu...? :)
B)
Fast så mycket felfinnerijournalistik som nu har väl aldrig funnits tidigare. Man blir rent utmattad av att hela tiden matas med negativiteter så öronen och ögonen stänger av sig själva allt emellanåt. Särskilt som varje litet "avslöjande" fortplantar sig oförändrade med ljusets hastighet genom alla tillgängliga media.
Tjat är bara förnamnet.
Svar från Benganbus 2013-09-23 17:16
De e marknaden Per! :)
Och man vet vilka nyheter som säljer bäst!
Det har man noga koll på vid redaktionsmötena!
B)(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg