Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2115 / Oj va fort tiden gick, och vad hände egentligen under tiden! Och M Leica med Canonoptik!

 

Det här handlar om en artikel jag läste i Södermanland Nyheter i morse. Det gäller umgänget med barn, men vem vet, det kanske gäller på andra plan också? ;)  Men nu gäller det här inte svenska föräldrar, för det är en Norsk undersökning, så vi kan vara lugna!  Hur som helst så har Norska föräldrar fått klagomål från sina barn att föräldrarna ägnar smartphone för mycket uppmärksamhet.  Av Oslo-föräldrarna uppgav en av tio att de till och med förlorat uppsikten över sina barn på lekplatsen och vid stranden.

"Problemet är att det här är en väldigt uppslukande aktivitet som gör att vi blir avskärmade från omgivningen", säger psykologen Jenny Klefbom om smartphone-användandet.

Men det e klart, se'n när barnen blir äldre så kan man såklart öka kontakten med barnen via sin smartphone, de e väl ganska smart!?

 

"Man blir avskärmad från verkligheten, inte bara från omgivningen"  sa Roffe som också läst artikeln...  Han sa att han läst artikeln i alla fall...!?


/Bengan


Ps. M Leican syntes faktiskt litet otydligt på första bilden så här kommer en bättre bild! :)

 

 

 

Inlagt 2013-09-20 07:38 | Läst 2234 ggr. | Permalink
Hej,
Roffe har inga problem med avskärmning, med den nosen.
Med anhållan om avgivande av en klapp till Roffe.
Ha en fin helg
Bob
Själv har jag kopplat bort bredbandsfunktionen i min iPhone, så att den inte ska stjäla så mycket tid. Jag gör bara det absolut viktigaste med den, dvs fotograferar ;)



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg