Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2098 / Hur går det här till egentligen, 5.800 inklick i en gammal blogg! Som handlar om ett objektiv!?

 

Nåja, de här kan bero på snälla polare som klickar in sig då och då för att jag skall ha nå't att blogga om! ;) Tittade även på några andra av mina bloggar, de verkar vara snälla polare som varit där också! Men de e klart att om bloggen länkas via Fotosidan, kommer på löpet liksom, eller på nå't annat ställe utanför FS, då blir det ju många inklick, men sådana förmåner kommer jag inte ihåg att jag haft... :(  ;)

Men om jag håller mig till den här 5.000-bloggen, så inte e den sådär väldigt upphetsande vad gäller innehållet, tycker jag i alla fall...  Den e även aningen dåligt formulerad, ojämna textrader, och så handlar det i stort sett bara om en enda sak, ett udda objektiv för svartvit fotografering att kunna ha på en M Leica! Hur spännande e de på en skala? (Så sa man förr!)

Å andra sidan, jag e nog nå't på spåren, teknik e bra att blogga om!  Ni har väl sett Redaktör Magnus bloggar! De e många, många inklick där! ;)

Men jag har faktiskt några hemliga "klossar" i bakfickan att använda för att få en superläst blogg om det skulle behövas! Men de här "byggklossarna" e min lilla hemlighet! Jag kan väl ändå knysta så mycket att det är fyra viktiga komponenter som det hela handlar om! Fyra viktiga komponenter!! Och kan man komponera/blanda ihop de här klossarna på ett speciellt sätt, då ryker 10.000 inklicksvallen på några timmar! Utan vare sig hjälp från kompisar eller från Fotosidan!  ;)

Ok, så vare med det!
Ha en fin kväll!
/Bengan

Här e kompisbloggen:
http://www.fotosidan.se/blogs/straightphotography/straight-66-test-av-leica-nokton.htm

 

 

Inlagt 2013-09-09 19:55 | Läst 1534 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg