Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2095 / Gnesta Konstrunda är över för denna gången! Kul och trevligt, men litet trött i fötterna e jag!

Å nu skall jag erkänna att så många bilder hann jag inte visa i helgen, för det här e ju inte internet, utan bilder hänger stilla på en vägg!  ;) Men många trevliga samtal blev det i alla fall! Verkligheten är underbarare än dikten! Å då jag talat så mycket om mina bilder i helgen, och pekat och visat på bilder, så räcker det med bilder just nu! Mao, inga bilder i bloggen denna gången!

Men de va tex flera av besökarna som va framkallningsproffs och började ställa frågor, då hade jag önskat att några FS-medlemmar varit där, tex Nils Bergqvist eller Affe Johansson!

Å Hasselblad hade två av besökarna! En hade en 500 C.  Och en hade en Canon P! Det berättade dom utan någon uppmaning!

Och en äldre dam berättade att hon boddde på Erstagatan, och frågade om jag kände en fotograf som heter Micke Berg! Jovars, nog gör jag det, började jag litet försiktigt... ;) Och så berättade hon en del om Micke som jag inte vill ta här! Men inget negativt, tvärtom!

Och några besökare tittade på mina bilder från Kocksgatan 24, och jag nämnde att Theodor Kalifatides hade egen nyckel till träningslokalen. "Jaha, e de där som Theo tränar"! Jag fattade att dom kände varandra mycket väl!

Och så va det några andra spännande möten,  folk som bott  i Åre tex, och då blir det väldigt mycket att tala om! Och även två Telisåkare tittade på bilderna! Men de va bara den ena som jobbat i Åre under säsong!

Ibland känns världen liten, men kul! Men det gäller att inte stå och svamla,
man vet inte vem som står och frågar om bilden!
Slut för idag!

/Bengan


Ps. Det här att hålla koll på sin egen begränsning, det upplevde jag starkt en gång i Trillevallen! (Jag har jobbat som skidlärare)  Jag stod inför en grupp och skulle berätta tex om hur viktigt det är med uppvärmning och varför! Framför mig står en grupp medelålders män och kvinnor. Då slår det mig plötsligt, ta det nu lugnt med fakta och sådant, håll dig till vad du säkert vet vad gäller uppvärmning och hur det ev inverkar på kroppen, svamla inte, för du har ingen aning om vilka de här människorna är!

Mycket riktigt, nå'n halvtimme senare så fattade jag att en av de här "eleverna" kunde det här med uppvärmning mycket, mycket väl och en massa annat idrottsfysiologiskt! Då kändes det bra att kunna fråga istället och få veta mera! :)

 

Inlagt 2013-09-08 19:54 | Läst 1468 ggr. | Permalink
Kul att det blev lyckat, du känner ju till mina sena vanor annars hade jag säkert kikat förbi. :)
-affe
Svar från Benganbus 2013-09-08 20:34
Det blev mycket bra, tack, men du hade behövts som expertpanel som du förstår!
/B



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg