Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2092 / I helgen Gnesta Konstrunda med 55 konstnärer som ställer ut!

 

Konstrundan i Gnesta startade 1999, då va en konstrunda ganska nytt i alla fall norr om Skåne. De flesta konstnärer i Gnesta Konstrunda visar sin konst hemma under de här två dagarna, men några ställer även ut i andra lokaler, ofta tillsammans med någon annan konstnär. I år tex, öppnas det gamla vattentornet som utställningslokal, där är det fem konstnärer som visar sina alster, och i en närliggande Walldorfskola finns det också konst att titta på.

 

Fågelfotograf...?  ;)

Jag har varit med i fem eller sex år i Gnesta konstrunda. * Rättelse, åtta konstrundor e det! :)  Första året höll jag till i bottenvåningen hemma, det funkade bra då man kan gå in från baksidan, men rummet kändes aningen litet. Sedan hyste jag in min på ett ställe utanför Gnesta tillsammans med en skulptör, sedan blev det Åmells möbler via en konstnärsvän som tidigare arbetat hos Åmells.

 

 

Fotopolare på besök från Stockholm! Respekt!

Och nu är det tredje eller fjärde året hos Åmells, där det funkar utmärkt. I år är vi två fotografer som delar på ett stort rum med vita väggar och där man täcker för ett fönster och sätter upp spottar! Ganska perfekt för att visa fotografi.

 

 Bra vita väggar att hänga på och inga fönster!

Och i dag blir det en del förberedelser inför morgondagen. Plocka ut bilder, skriva en foto-CV, leta fram nålar/tavelspikar och en del annat, åka till Åmells för att hjälpa till med att förbereda lokalen, sätta upp anslag inför konstrundan utanför Åmells och även på några andra ställen. Hoppas Roffe ger sitt godkännande att jag far runt litet utan honom!

Gnesta Konstrunda 2013 startar i morgon lördag 11.00 till 17.00 och på söndag 11.00 till 16.00!
Så har du vägarna förbi, mycket välkommen!

Och så bör det bli några hundra besökare hos mej, och då blir det även många trevliga samtal! :)

/Bengan

 

 

Inlagt 2013-09-06 08:30 | Läst 2314 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg