Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2088 / I dag visas äkta konst, å inte bara fotografi! Å så pyttelite om M Leica!

 

Gnesta konstrunda startar i helgen. Veckan innan skall en konsthall "möbleras" med exempel på respektiva utställares konst. Samlingsutställning kallas det. Här kan man kunna gå runt för att titta och bestämma sig för vilken/vilka konstnärer man skall besöka under konstrundan. Samlingsutställningen är hos ART LAB, och vi i planeringsgruppen för konstrundan hänger upp konsten. Och det gjorde vi i dag!

 

Å i kväll blir det mingelträff med alla inbjudna konstnärer! Kul att få träffa de flesta konstnärerna, för under själva konstrundan så e alla konstnärer upptagna med sin konst runt om i kommunen.

 

 

 

Vad gäller M Leica, och en bra M Leica, glöm inte bort M2:an. De e en liten spännande kamera, kanske litet svårladdad för de som inte laddat en M Leica av den äldre typen tidigare.

Men sökaren e super och med en 35:a så har du en liten fin utrustning för sunny 16 och gatufoto!

 

 

 

Systembolaget 2....

Typisk 1960-talsbild tagen med Leica M2 och ett Canon 35 mm objektiv. Fast kanske inte gatufoto enligt vissa gatufotofundamentalister, för det här e ju fotat inomhus! ;)

/Bengan

 

 

Inlagt 2013-09-03 13:56 | Läst 2731 ggr. | Permalink
Fantastisk bild från 1960-talet som väcker minnen. Systemet såg ut som någonting i Sovjetunionen. Så även tanten. "Madame la Port", så att säga. Det var henne man skulle förbi när man några år för ung ville köpa ut.
Riktigt bra bild. Kommer att tänka på allt köande, i Vällingby gick kön långt ut på gatan när man skulle till posten på lördagen;(

/Stephan
Fundamentalister ska man va försiktig med! Fin bild - expediten såg ut att va en sträng dam, gick nog inte för sig att handla om man va lite dimmig i blicken, LO
Fundamentalister ska man va försiktig med! Fin bild - expediten såg ut att va en sträng dam, gick nog inte för sig att handla om man va lite dimmig i blicken, LO
Äntligen. M2, med en lagom sökare.
Lättladdad, när man har laddat gängLeica. :-)



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg