Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2080 / Vissa bilder blir bara bättre! Vare sig dom e tagna i svartvitt eller färg! ;)

 


Tycker det är svårt att veta vad som blir bäst i en bild, svartvitt eller färg! För mig e det nog en smaksak, som en del annat här i världen. Tex vilken öl som passar bäst till sillen! Jag tycker nog att Epic står sig bra just nu till sillen, men bara om det också serveras Bäska droppar och Vikabröd!

Men visst e det svårt att diskutera smak, jag får ingen större förståelse över mitt Bäskadroppar gillande bland juniorer, dom får väl växa till sig litet så dom fattar finesserna! ;)

Samma med Vikabröd, å de flesta säger att det e för dyrt dessutom!! Men de e nog tiderna nu, allt ska vara billigt, flyg billigt bara och bry dig inte om att piloterna e utarbetade och stressade, bara det e billigt!

Ok, va va jag nu...
jo färg eller svartvitt va det visst...

Jag tror det e en smaksak! Och i början gillar alla färg, se'n av någon konstig anledning så börjar en del spåra ur och fotar en del i svartvitt!

Man ser kanske verkligheten på olika sätt, eller vill beskriva den på ett annorlunda sätt, ungefär som man bakar efter olika kakrecept eller har olika matrecept, å alla gillar heller inte surströmming! För de e väl de konstigaste som finns, att äta surströmming!!?? :)

Och för övrigt, så fotar jag mest i svartvitt när jag inte fotar i färg! :)

/Bengan

 

Inlagt 2013-08-27 11:17 | Läst 2880 ggr. | Permalink
Färg är bäst, när det är sparsmakat som bilden ovan. Svartvitt är fint, när hela gråskalan finns i bilden. Nuförtiden är de svartvita bilderna alldeles för sotiga eller för gråa.
Jag tycker att diskussionerna om bröd och mat i allmänhet är mer intressant än s / v kontra färger!
Dina alltid glada, något ironiska budskap läsas med stor glädje.
m.v.h. Erik / DK



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg