Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2023 / Gnesta-Plankets utställningsväggar och en del annan info!

 


Några bilder på Gnesta-Plankets utställningsväggar. (För er som inte sett dom tidigare) Det är ägarna av Färghuset och Gamla godsmasinet som ger oss tillåtelse att hänga bilder här! Schysst, och mycket bra läge liksom! För här finns det mesta folket på lördagarna i Gnesta! Och invånarantalet i Gnesta kommun fördubblas under sommaren, de e extra bra.

De va väl litet nervigt när jag första gången frågade Per som då ägde Färghuset, och vi kunde få spika upp bilder på hans fina väggar under en lördag! Men det va inga problem! Då e det lätt att jobba med en så'n här grej!

Och här på Västra storgatan, där ligger en lång rad av butiker, även Södermanlands Nyheters-redaktion!  Och bakom Färghuset och bredvid Gamla godsmagasinet är stora centrumbilparkeringen med ICA och Systembolaget. Och i stationshuset, nära Gamla godsmagasinet, finns Pressbyrån och Kaffebaren, här är Gnesta centrum!

 

 Det blir som vanligt ett öppet plank på Gnesta-Planket. Här är det! Ligger vägg i vägg med fiket Tekannan, som e här till vänster. Ni ser uteserveringsstaketet.

 

Här är Gamla godsmagasinet. Vi hänger bilderna på väggen till vänster under taket men även på gaveln om vädret tillåter. Och på framsidan av godsmagasinet blir det Kameraloppis som förra året.

Och som sagt, här rör sig mycket folk på lördagarna och då speciellt nu under sommaren när alla sommarboende är ute i sina sommarhus!

 

Här e närbild på utställningsväggen på Gamla godsmagasinet.

Och i nästa blogg kommer listan på inbjudna fotografer. (Hoppas jag har fått den klar då)

/Bengan

 

 

Inlagt 2013-07-06 21:07 | Läst 2080 ggr. | Permalink(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg