Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2012 / Mera läsbart i sommarens lata dagar! Lästips alltså! Och så Tv-licens på kamera! :)

 

I dag har jag laga förfall vad gäller hårdare trädgårdsarbete, jag har fått litet ont i ryggen!  :) Men inget allvarligt, sannolikt en liten partiell ruptur i ett muskelfäste på höftbenskammen kanske...!? Visst låter det proffsigt, partiell ruptur! :)

Men då man e ledig eller kalla det friställd från trädgårdsarbetet, så får man passa på att videreutbilda sig! Och det går bra även via gamla böcker! Vissa saker blir bara bättre med åren!


Tex en utställningskatalog från 1963-64 från Moderna museet, "Svenskarna sedda av 11 fotografer", med en förordstext av Stig Claeson! (Stig beskriver ett fotouppdrag, eller hur man skall beskriva det hela! Rolig läsning!)   I katalogen finns sedan bilder av bla. Bellander, Hammarskiöld, Delden, Tore Johnson, Stig T. Karlsson mfl. Garant för den här utställningen var en direktör i Göteborg, Victor Hasselblad.

 

Foto: Stig T. Karlsson

Å visst e bilderna bara i svartvitt, och inte så skarpa som man numera kan ta med en digitalkamera, men vet inte om en digitalkamera hade gjort det hela bättre!?   ;)

Som sagt, tips om läsbart när man blir oförhappandes sommarledig!

/Bengan


Ps. Å skulle ni råka köpa en Samsung Galaxy NX med Android och 4G, glöm då inte att betala Tv-licensen, som en FS-medlem så vänligt påpekar! :)
  http://www.fotosidan.se/cldoc/samsung-galaxy-nx-med-android-och-2.htm

 

 

Inlagt 2013-06-24 19:27 | Läst 2857 ggr. | Permalink
Hej Bengt. Kan man inte drabbas av den där  "partiell ruptur" av annat än trädgårdsarbete?
Jag har ingen trädgård :-)
Jag har också en massa gamla fotoböcker som jag kunde ta fram  och läsa igen. Overksamhet är roten till allt ont som det heter.
TV-licens - ja i Danmark kan man inte undvika om man har en så kallad smartphone, så att du kan titta på TV online.
m.v.h. Erik / DK



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg