Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2068 / Nå, går det att vara utan internet en vecka?

 
Det går utmärkt, bara DN kommer! Pappers-DN alltså! Vi va i Grövelsjön i förra veckan, i en bra tid, inga mygg och inga turister och så hade jag ställt om DN till Grövelsjön!

Och då det är dålig mottagning där vi bor, så blev det en skön vecka! Visserligen kunde vi i vissa lägen hitta en internetsignal, eller gå upp mot Fjällstationen, den ligger högre upp, men som sagt, det går utmärkt utan internet också!

 

 

Fast DN kom på eftermiddagen, så den läste jag efter dagsvandringen tillsammans med en öl!

 

Nybadad Dansk/Svensk-fjällhund! Det känns skönt att få bjuda Roffe på ett riktigt hundliv ett tag också!

Och så hade jag en bok med att läsa, "Bibeln och arkeologerna", intressant läsning som visar att den tidigare arkeologin i Palestina mest utgick från Bibeln, och då  blev det ofta inte så professionellt eller med sanningen överenstämmande det man hittade efter grävningarna! Nu arbetar de flesta arkeologer i Palestina på samma sätt som man gör i resten av världen.

Och som sagt, det går utmärkt att vara utan internet en vecka eller två, pröva själva! Världen går inte under för det!

/Bengan

 

Ps. I det här huset bodde vi.  Småbruket Västerbäcken i Grövelsjön har ett antal fina hus att hyra ut. Vi har bott i det här och andra hus i över tio års tid, vår som höst! Man vet vad man får, och då återkommer man! 

 

 

 

Inlagt 2013-06-18 11:43 | Läst 2284 ggr. | Permalink
Jag klarar mig plattlätt utan internet i över en vecka även om jag nuförtiden slösurfar varje dag och har surfplattan igång samtidigt som jag läser morgontidningen (pappers-DN).
När jag cyklade i Frankrike för 2 år sedan hade jag inget internet på 10 dagar. Inga problem med det. Vi lurar oss själva tror jag att vi måste informera oss och informera andra ( Facebook, twittra och blogga på FS ;-) ).
Längtar till fjällen.
Pa



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg