Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2054 / I dag va jag inne i sta'n och kollade på utställningen på Galleri Korn!

 

 

Som säkert en del här på FS vet så va det utställning i dagarna tre på Galleri Korn på Hornsgatan i Stockholm! Mycket intressant, kul och trevligt! Speciellt trevligt att träffa likasinnande, både kända och okända! Nu har jag inte hunnit framkalla bilderna i den ena digitalkameran som jag använde utan det får bli en bild från den andra digitalkameran som jag tog nyss, en bild som har en annan bakgrund med som ändå hör ihop med Galleri Korn!
Bilder från Korn kommer i morgondagens blogg! :)

Å visst e det kul att komma till sta'n! Det är där som mycket händer! Som på galleri Korn tex! Men att åka från en sval och skuggig trädgård in till en stenöken, det tar på fantasin! Men som tur va så åkte jag regionaltåg! 40 minuter in och 45 minuter hem! (Jag såg bilköerna på E4:an från tåget när jag åkte hem)

 

Och väl hemkommen fick jag sitta ned i skuggan utomhus med en kall öl (Punk IPA) och en god tallrik mat förfärdigad av min fru.  (Stekt småpotatis, stekt hallomiost, rädisor, tomater, tsatziki med extra vitlök, Och en sallad beståede av grönt, soltorkade inlagda tomater (Ridderheims) i en god dressing!

Det går faktiskt bra att åka in till sta'n en så'n här dag när det vankas två trevliga saker!
Utställningen på Galleri Korn,
och så när man vet vad som senare väntas hemmavid!

Nog för idag!
Tack för idag!
/Bengan

 

Inlagt 2013-06-02 20:18 | Läst 2389 ggr. | Permalink
Och sen en Gröna Lunds-historiker på det. Han vart verkligen jätteglad över dina bilder. Sen va det kul att du tittade förbi. En win win-situation för alla.



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg